-
Video recenzije ?
Dragi svi,
imam ideju da otvorim novi podforum u kojem bi clanovi mogli da postavljaju video recenzije svojih satova (ili tudjih), ali me zanima koliko vas je uopste zainteresovano da uradi tako nesto i da to naravno postavi na forum.
Zamolio bih vas da date komentare na ovu ideju i da glasate u anketi da li biste bili zainteresovani da pravite video recenzije satova za nas portal.
One najkvalitetnije bi svakako bile nagradjene i sa tim clanovima bismo napravili vid poslovne saradnje koja bi podrazumevala i novcanu nadoknadu.
Sta mislite o ovoj ideji?
-
Re: Video recenzije ?
prvo moram da napisem na papiru sve o satu da okrecem onako bezveze i da pozamim neki zenski glas....samo ne znam koji sat da prestavim...mislim ona :))))
-
Pa naravno da moraš prvo da pripremiš tekst, tako sam i ja radio, inače bi se nonstop zbunjivao (šta sam ono hteo da kažem...).
Ma ne treba ti ženski glas, a što se tiče satova predstavi ih sve redom... ;)
-
Što da ne! Dobra ideja :congrats: Samo kad se uvati malo slobodnog vremena...
-
Dobra je ideja, ovo bi bilo vrlo zanimljivo svim clanovima. Glasam za.
-
Nije lose, za sada nas 10 zainteresovanih, mislim da vredi pokusati. Kako bih vas ohrabrio reci cu vam da ce svako ko snimi video recenziju dobiti majicu Svet Satova na poklon. :thumbsup:
Takodje da napomenem, da to ne mora da bude ultra profesionalno, bilo bi lepo cak i samo videti detalje nekog sata u vidu kratkog video klipa, pa makar ne pricali nista preterano strucno. Znate i sami da slika govori vise od 1000 reci, ali zato video govori vise od 1,000,000. ;)
Pozdrav.
-
Opaaaaa spremio si i majce svet satova...samo molim te nemoj da su sa buvljaka da bude izvezeno sa onim androidnim grbom i da pozadi pise za mene recimo Milan Zmaj IWC
.................................................. ..............................10.................. ...............................
-
Auu,što će te majice da zrače seksipilom ka pripadnicama lepšeg pola :P
Otprilike.kao majice sa natpisom ''klub ljubitelja šaha''
Zezam se-pozdravljam inicijativu.:thumbup:
-
Zmaje, nemoj molim te IWC, pomisliće neko da si komunalac... bolje STEINHART ;).
-
STEINHART-ne vredi ne pise da je vodootporan