Cestitke sve najbolje
Printable View
Cestitke sve najbolje
srećan rodjus.....i naravno da nam porasteš.....:dance3:
Pa dodji ovamo Svetu Satova, da čika-backarelli malo izvuče uši !!!!!!
A evo i bombone... Prilog 19955 ....srce čikino...
A za goste torta! :birthday:
Prilog 19961
Shmiksi , ja bi pojeo sve ove bombice (ako nisu od umućenog belanca:D ) u pratnji čokoladnih mrvica (ili maka, iliii... šta je bre ovo narendano:huh: ) !!!
Heheeeeeee, šalim se... nisam probao, ali vrh izgleda !!!:adore:
P.S. ...uistinu mi je žao, što sam bio sprečen da dodjem:crying:
Biće još rođendana i slatkiša, tako da ne brini. Samo da nas zdravlje posluži!
Dragi posetioci portala i članovi foruma,
Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da portal Svet Satova danas slavi svoj peti rođendan!
Portal je nastao kao delo kreirano od strane jednog čoveka, a koje nastavlja da se razvija uz pomoć tima ljudi koji aktivno rade na njegovom usavršavanju i zahvaljujući vama koji činite da Svet Satova bude ono što danas i jeste. Proteklih pet godina smo zajedno prošli mnoge tehničke izmene, prevazšli turbulentne situacije, sa dobrodošlicom prihvatili mnoštvo novih članova, pročitali dosta kvalitetnih postova i edukativnih tekstova, a povrh svega stvorili atmosferu za fenomenalno druženje. U narednom periodu nas očekuje još mnoštvo koraka u pozitivnom smeru, stoga ostanite uz nas kako bismo zajedno koračali ka ostvarivanju tih ciljeva.
Povodom proslave petog rođendana portala Svet Satova organizujemo okupljanje članova foruma. Ako ste zainteresovani za fenomenalno druženje i parče najukusnije rođendanske torte, zabeležite u kalendar sledeće podatke i pridružite nam se.
Adresa: Kneza Višeslava 17a, Košutnjak
Datum: 02.03.2013.
Vreme: od 17h
Parking: Obezbeđen, Slobodan
Pozdrav svima i vidimo se!
Ja bih vrlo rado došao, ali ću u vreme proslave biti 1800km od Beograda.
Stoga Svetu satova želim srećan rođendan, a učesnicima proslave lep provod!
:birthday:
Baš vam zavidim.
Srecan rodjendan,drago mi je sto sam sa vama.HVALA
Srecan rodjendan!Samo tako nastavite.
Cast mi je sto boravim ovde jer je danas,nazalost,jako tesko naci skup normalnih i kulturnh ljudi na internetu uopste.
Sve naj,naj,naj.
:beer:
:thumbup:
Pet godina!?
Živi bili -veliki porasli
Prilog 59565
Pridruzujem se cestitkama..
Na godinu u školu!:D
Srećno bilo!
čestitam timu portala :congrats::congrats:sa željama da za 5 godina budemo svi i dalje uz njega , živeli
Svaka cast, jos dugo da slavimo:)
Srećan NAM rođendan :beer:
Srecan rodjendan,svaka cast,jedini pravi sajt na kome se ljubitelji satova osecaju kao kod kuce,zivi bili!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Neka je srećno i dugovječno!
Srecan rodjendan!
Dakle ovakva torta?
Prilog 59566
U ime svih nas još jednom HVALA VELIKO!
Što se torte tiče, videćemo, daćemo mašti na volju...
Iskrene cestitke na dugotrajnosti.. :birthday:
...a kako je onda Vladan clan foruma od 22.1.2008 ? ...onda je Shmizla prvi pravi clan od 25.2.2008. ?!
:yes4:
cestitam svima sve najbolje
Pridruzujem se cestitkama! Sto rece Nesa - ovo je nekako praznik svih nas ;).
:birthday::beer::tee::dancing2::birthday:
Iskrene čestitke i da je dugovečno!
Da li je bilo satova i pre Shmizle? :)
Osećam se tako filozofski... a posedujem i neke satove iz predshmizlanskog doba, samo ne znam kako da opišem njihovo prethodno bivstvovanje u ovom univerzumu ;)
Srecan rodjendan i da jos puno docekamo zajedno i u jos vecem broju :thumbsup:
Srecan rodjendan:congrats:
Veliko HVALA svima na čestitkama, i na svoj dosadašnjoj podršci i doprinosu ovom portalu. :thank_you2:
Ovo je pre svega zajednički uspeh i smatram da bi svi trebalo da budemo ponosni na ono što smo zajedno postigli!:congrats:
Ja sam se registrovao dok se forum testirao na serveru, a svetlost dana je ugledao 25.02.2008. :)
Vladan Inkubator Faza.
Big Mama Smizla !
Sretan rodjendan :)
celoj ekipi sveta satova....SREĆAN RODJUS......:dance3:........da budeš zdrav,bez virusa,poznat i da nam porasteš......želi LEMI....
Srecan rodjendan forumu i svim clanovima!
Prilog 59600
Srecan rodjendan i sve najbolje svim ljudima koji su ucestvovali u stvaranju necega ovako vrednog i lepog! U najtezim trenucim u svom zivotu ovaj forum mi je skretao misli i pomogao da umanjim bol za izgubljenom dragom osobom, koliko god je to moguce! A iskreni i dobri ljudi koji su se okupili ovde su me mnogo toga naucili! Zivi bili i sve najbolje vam svima zelim od srca! Hvala vam najlepse, sto postojite i nadam se da ce tako biti uvek!
Sretan Rodjendan zivi zdravi i dugovecni !!!
E pa pošto je rodjendan red da se zalije,nešto pojede...mmmmmmm npr. pizza:yes4: i od Nick-a pesnika dobrih rima vesnika da se postavi neka praznična pesmica:
Svet portala slavi pet godina postojanja,ej ljudi pa to nije šala,od radosti pevamo lalalalalala:dance3:ah u početku beše zavrzlama,tužno ko balada al kad se ja registrovah od stihova poče da vas boli glava,nekom može biti i prava gnjavaža,uh što bi mi pala jedna masaža(ja onako u sebi)a kome ne bi:)i šta htedoh reći...a pa nećete mi pobeći jer ovde je mesto našoj sreći:)satove gledajući,kupujući,menjajući,pokazujući kolekcije bilo velike il male,razgovarajući na teme razne,ne nisu to samo reči prazne,već pune ljubavi prave što svi stekosmo...ah prošlosti davne,ljubavi prekrasne,za satove naše nasušne,nove,stare,vintažne,zidne,ručne...ah,ma lo ko razume priče naše poučne,tekstove divne što forumaši postaviše i svima podeliše,što u njih svoju strast utkaše,ah velike li sreće naše što imamo mesto ovo,i mislim se...baš je dobro!
:thumbsup:NEK JE SREĆAN I VELL POZZ SVIMAAA!
Čestitam vam 5. rođendan i želim vam da,
nastavite da radite i razmišljate kako da unapredite ovo naše mesto okupljanja,
Prilog 59647Prilog 59648
da ne dozovlite da dođe do raspada sistema,
Prilog 59649Prilog 59650
ili opšte panike ,
Prilog 59651
da uvek očekujete neočekivano,
Prilog 59631
i da se suprotstavite kada je to potrebno,
Prilog 59632
da budete strpljivi u onome što ste zacrtali,
Prilog 59633
da umete da se opustite i uživate,
Prilog 59634Prilog 59635Prilog 59636Prilog 59637
da budete svesni da ma koliko planirali i predviđali uvek će nešto poći kako ne treba,
Prilog 59639
ali nemojte se sekirati jer uvek može gore,
Prilog 59640
ono što je bitno jeste da imate timski duh,
Prilog 59641
da nastavite da se smejete,
Prilog 59642
i da ste ponosni na ono šta ste uradili,
Prilog 59643
a uradili ste puno.
Prilog 59644
Još jednom, SRETAN ROĐENDAN !