Obavestenje - Nova verzija portala Svet Satova
Dragi posetioci,
sa zadovoljstvom vas obaveštavam da će u ponedeljak 05.09.2011. godine, portal Svet Satova javnosti predstaviti novu koncepciju i vizuelni identitet novog sajta. Posle više od 3,5 godine postojanja, predstavićemo potpuno novu formu najpopularnijeg i najposećenijeg domaćeg sajta koji se bavi tematikom satova.
Danas vec imate priliku da se upoznate sa novim izgledom foruma, koji samo predstavlja uvod u ono sto dolazi. U međuvremenu slobodno ostavite svoje komentare i utiske, koje cemo uzeti u obzir prilikom daljeg unapredjenja kvaliteta i izgleda naseg portala.
Hvala vam na dosadašnjoj podršci!
Srdacan pozdrav,
Vladan Stevanovic
Re: Obavestenje - Nova verzija portala Svet Satova
Konačno dočekasmo i taj dan. :) :beer:
Oce li biti banovanja ili jos strozije mere.za.neposlusne?
Citat:
dragon kaže:
Konačno dočekasmo i taj dan. :) :beer:
Nista mi ne pricaj :)
Citat:
milan zmaj kaže:
Oce li biti banovanja ili jos strozije mere.za.neposlusne?
Naravno da hoce. Cestitam, upravo si banovan :lol:
E.aj da.izmislite neku funkciju tajnog agenta tj modelatora oa da cinkarim clanove da ih nahuskam pa ih navucem na tanak led. a? i da mogu gramaticki da gresim. Elem lepo izgleda cak i na mojem Androidu a da nije iphone 5
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Mali, ti si već toliki insajder i potkazivač da ne više možemo da propratimo za koga radiš... el za nas il za njih il za neke treće. :lol:
On topic
Vlado, moralo bi nešto da se uradi po pitanju ikonica za nepročitane poruke. Plava boja se nekako ne uklapa u novi dizajn foruma.
Prilog 10696
Dragane, apsolutno se slazem sa tobom i to ce definitivno biti reseno, ali ne mogu da garantujem da ce biti pre 05. Septembra.
Hvala na komentaru.
Pozdrav,
Vlada
Ovaj mali u novom luku je bot
Forum izgleda fenomenalno, a i cini se da se ove boje i dizajn lepo slazu i sa novim logoom portala :congrats:.
Jedino je odziv jos uvek spor/problematican (posebno u Chrome-u). Al' da ne kvarim premijere :)... naci cemo vec tog CentOS admina ;)
Citat:
dragon kaže:
Vlado, moralo bi nešto da se uradi po pitanju ikonica za nepročitane poruke. Plava boja se nekako ne uklapa u novi dizajn foruma.
Jel malo bolje ;)
Citat:
vladas kaže:
Forum izgleda fenomenalno, a i cini se da se ove boje i dizajn lepo slazu i sa novim logoom portala :congrats:.
Jedino je odziv jos uvek spor/problematican (posebno u Chrome-u). Al' da ne kvarim premijere :)... naci cemo vec tog CentOS admina ;)
Hvala Vlado! Sto se tice brzine, definitivno moram da poradim na optimizaciji servera i foruma. Svaka preporuka za CentOS administratora je i dalje dobrodosla.
Pozdrav.
Veoma citko i pregledno i super izgleda.
Ovo izgleda stvarno odlicno, svaka cast!
Najviše mi se dopada ikonica sa logotipom koja označava da ima nepročitanih poruka, mada se pohvale odnose i na ostalo. Svaka čast, admini! :congrats:
Lepo i citko. Zaista mi se svidja izgled sajta. Imam samo jedno pitanje da li ce biti dostupan u verziji za mobilne telefone?
Dosta cesto ulazim na sajt sa mob telefona i uvek imam problem sa memorijom.
Zaboravih da pohvalim i novi logo
Ja bih samo razvukao "PORTAL VASEG VREMENA" da bude iste duzine kao "SVET SATOVA". Ili ga centrirao.
Ljudi, treba mi pomoć. Nešto sam zeznuo.Naime pošto mi se više dopadao stari sklop boja, reko da vidi šta ima od tema. I tako kreten prebacim forum na mobilnu verziju. Sada nikako sa računara ne mogu da udjem u ta podešavanja, da ga vratim u normalnu verziju. Pa bi zamolio admina da to uradi ili mi objasnite kako da sam to vratim, ali bilo bi bolje ako to može admin da uradi, pošto nisam siguran da ću moći da se vratim u ovu temu. I sad mi je jedva uspelo.Unapred hvala.
Imao istI problem.Kontaktiraj dragona,on ce da sredi.
Dopada mi se novi izgled sajta, svaka cast! ;)
Sajt izgleda fenomenalno, jos bolje nego pre, svaka pohvala! i da ne bude da samo hvalim, kada idem preko telefona, ne mogu nista da pisem tj. nisam uspeo da ovaj post telefonom napisem, nadam se da ce taj problemcic biti resen ;)
Pozdrav.
i ja moram da se upisem u listu odusevljenih!
zaista odlicno izgleda, a verujem da ce i problemi vrlo brzo biti otklonjeni!
Hvala svima na lepim recima, a sve probleme cemo vremenom otkloniti, strpljenje je vrlina ;)