Nepravda, pa više će biti Crvenih nego nas pilića. :D
Printable View
Nepravda, pa više će biti Crvenih nego nas pilića. :D
Pozdrav svima,
veliko mi je zadovoljstvo da vas obavestim da je od danas moderatorski tim dobio značajno pojačanje, i zato vas molim da zajedno samnom poželite dobrodošlicu našim novim moderatorima:
VLADAN P
Neša
Sada naš tim izgleda ovako, a tokom sledeće nedelje očekujte još neka obaveštenja po pitanju našeg tima. :yes4:
Iskoristio bih ovu priliku da vas zamolim da nam šaljete što više komentara, kritika i predloga za poboljšanje našeg portala, kako bismo dodatno unapredili njegov kvalitet, a u korist svih posetilaca.
Hvala vam svima na poverenju.
Čini mi se da će ta odluka od većine forumaša biti prihvaćena sa čestitkama i odobravanjem obzirom da se radi o uglednim članovima....U to ime pozdrav i čestitamo :thumbsup:, nadam se da ih neće opiti moć...:D
svaka cast, vladanu p i nesi!!! cestitam!!!
Sa nesom i vladanom nema greske:congrats:
P.S Mislim da ima tu mesta i za skydrimera:)
Iskrene čestitke :congrats:. Pravi ljudi na pravim pozicijama !
Iskrene cestitke obojci:congrats:
cestitam od sve srce :congrats:
Htela bih da poželim dobrodošlicu novim moderatorima! :)
Nadam se da će im sada boravak na forumu biti još zanimljiviji! :)
Cestitke obojici :)
Cestitke!!!Dobra odluka,samo mislim da i Milan Zmaj zasluzuje neku funkciju ovde.Dao je on dosta forumu a ne verujem da bi se bunio. :D
Zapravo,ovde su sve dobri momci kad razmislim....Da li su moderatori ovi koji jesu ili neki treci,sasvim je sve jedno jer smo svi kulturni,ali naravno da se nekd i dese odredjeni ispadi.Svi smo ljudi.
Cestitam momcima,jos jednom.
Veliki pozdrav.
Slobodan.
Hvala svima, od srca :beer:
E pa drugari, svaka cast!
cestitam i zelim puno uspeha u radu
cestitke, drugari! :) veoma mi je drago sto je tim dobio ovakvo pojacanje!
:tee:
Pa on već ima funkciju, nisi čuo.....on je ZMAJ Prilog 41627
Gospodo,hvala svima. :)
P.S.-Ništa više neće biti kao što je bilo!!!
http://bjbikers.com/images/wpimages/...big-774653.jpg
QQ, novi crvendaci..... U kojoj li sam kaci bio kad sam propustio ove novitete?!
E, pa BANDO CRVENA...ovaj...khmm...htedoh reci: DRAGI DRUGOVI CRVENDACI (novi), zelim Vam mnogo uspeha u radu i cestitam od sveg srca na casti koja Vam je ukazana. Istovremeno, divim se Vasoj hrabrosti i odlucnosti da se suprotstavite Scilama i Haribdama ovog nemirnog okeana!!! :D Moderatori, junaci, NAPRED, U SLAVU........
eeee Milan Zmaj bi se bunio...nije on za crveno osim kad se igra fudbal....slazem se sa novim izborom tima crvenih.. Puna podrska...
Cestitam novim moderatorima i slozio bih se sa bratom Serbom da bi i Sky trebao imati pocasno mesto.
Takodje bih se prikljucio cestitkama.
Sve cestitke, odlican dvojac! Srecno na novim duznostima.
Nego - sve ove promocije me podsetise na stare dane. Privremeno vracam avatar Obi Wan-a ;)
Vidim da volite Star Wars. :D
Sta je ovo, svi ste postali Dzedaji:D
I am Sith lord :D
Morao sam i ja:D
Prilog 41708
Bravo administratori,zdravo novi moderatori,ovog foruma predatori,vi niste manipulatori vec ovde znacajni faktori,tekstova regulatori ne i fasifikatori,puni su vam registratori u fioci CASIO kalkuratori,niste ni provokatori,uzurpatori,gnjavatori,vi ste dzedaji,vi kazete NE predaji...vi hrlite ka pobedi!!!:thumbsup::congrats:vel pozz svima!
Pošto si sa čestitkama zakasnio Niče
za našu nemilost uslov se stiče
Moraćeš spevati odu bolju
da bi nam ,možda,popravio volju
:)
Ahahahahahaahahahaha,pa ti si car!:laugh::congrats:
Ah avaj meni sada:crying:gde da begam,da se devam,ma ovo sigurno snevam,da li da kukam ma necu da se brukam,al za milost vasu molim jer ovaj forum volim,satovima,vasim tekstovima je ne mogu da odolim:yes4:ovde nadjoh mir i srecu i na drugi forum necu,ah od tuge,cini mi se,poludecu,jaoj sta cu,administratore ja zvacu,da se njima izjadam ja znacu i izvinite braco sto napravih odu kracu!:blushing:vel pozz svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Pozdrav svima,
ponovo imam zadovoljstvo da objavim da je naš tim dobio pojačanje, i zato vas molim da zajedno samnom poželite dobrodošlicu našem novom Junior Moderatoru:
Serb
Novootvorena pozicija "Junior Moderatora" je namenjena mlađim članovima koji su jako brzo pokazali veliki entuzijazam, želju za sticanjem novih znanja i u kratkom roku napravili značajan doprinos forumu. Serb jako puno napreduje iz dana u dan sa svojim znanjem, i moje lično mišljenje je da će u vrlo kratkom roku napredovati i preći sa pozicije "Junior Moderatora" na poziciju "Moderatora". Sa znanjem koje bude usvojio na tom putu, zajedno sa ostatkom našeg tima će predstavljati jako bitan stub daljeg razvoja našeg portala.
Hvala svima na podršci i poverenju.
Pravi izbor.
Serb cestitam:congrats:
Jos odavno sam bio za to da Serb bude moderator.Pisao sam to i u ovoj temi.
Drago mi je i nadam se ce biti aktivan i pun pozitivne energije i spremnosti za salu kao i do sada.
Cestitam Serb.Bas mi je drago stvarno. :*
Cestitke i od mene! :)
Cestitke,zasluzio je.:congrats:
cestitam, kolega serb! :happy:
:beer:
Hvala ljudi :)