-
"Mali" jubilej - 10,000 poruka!
Drage moje i dragi moji,
Juče je na forumu ispisana 10,000-ita poruka, i tim povodom bih hteo da vam se zahvalim na kontinuiranom i nesebičnom doprinosu kvalitetu ovog foruma jer bez vas ne bismo ni stigli do ovog jubileja.
Nadam se da ćemo uskoro uspeti da realizujemo sve one davno planirane promene koje će celokupnu sliku, sadržaj i funkcionalnost portala podići na mnogo viši nivo i da ćete vi naši dragi posetioci biti zadovoljni promenama.
Još jednom, hvala svim posetiocima portala Svet Satova a posebno našim moderatorima i registrovanim članovima foruma!
Pozdrav,
V.S.
-
Re: "Mali" jubilej - 10,000 poruka!
Konačno smo probili i tu magičnu cifru koja je do pre par meseci delovala poprilično daleko. Želim i ja da se zahvalim svima koji posećuju forum a pogotovo članovima koji svojim prisustvom i učestvovanjem u diskusijama doprinose u izgradnji ovog portala i foruma.
Voleo bih da za godinu dana obeležimo neki novi, malo veći, jubilej sa ispisanom 50,000-itom porukom. :)
Pozdrav
-
Cestitam na 10.000 toj poruci. Da li se zna ko je bio taj forumas sa jubilarnom porukom ;)
-
Iskreno nisam ni proveravao ali nije toliko ni bitno, doprinos je zajednički.
Dragone, i ja se nadam da će rast u narednoj godini biti mnogo brži, i da nećemo puno čekati do 50,000-ite poruke.
Hvala još jednom svima.
Pozdrav,
V.S.
-
Lijepa brojka....sad ćemo mi stići do 50-ke....mada ne bih baš rekao za godinu,al,ko zna...
-
Cestitam na jubileju! :D
Dogodine u vecem boju clanova, novih tema, naprednijem forumu zelim od srca!
-
Hvala, hvala! Da nam je zdravlja a biće poruka :)
Pozdrav,
V.S.
-
Ne želim da otvaram novu temu, samo da prijavim da je na forumu postavljena 20,000 poruka! :)
Prilog 5357
Svaka čast, baš ste se raspisali. :)
-
Hteo bih da se zahvalim svima na nesebičnom doprinosu kvalitetu i kvantitetu poruka na forumu i da vam svima čestitam, zaista ste sjajni! :congrats:
Na kraju skrenuo bih pažnju na dva podatka i postavio bih jedno pitanje:
1. Za prvih 10,000 poruka trebalo nam je skoro 2,5 godine ili 30 meseci
2. Za drugih 10,000 poruka trebalo nam je pola godine ili 6 meseci
Pitanje je: Da li mislite da možemo dostići 30,000 poruka za samo 3 meseca!?
Hvala još jednom i pozdrav svima!
-
-
Pohvalno, kako i za sam Svet Satova tako i za same clanove foruma! Bez njih nebismo stigli do ove brojke!
Verujem da se narednih 10.000 postova moze formirati u jako kratkom roku. Verujem da ce se broj samih clanova povecati i da cemo do te cifre brze stici. Verujem da ce tu biti jos kvalitetnih tema, odgovora, saveta, upozorenja pri kupovini, kvalitetnih slika i dodataka... Samo napred!
Pohvala jos jednom za sve nas zajedno! :top:
-
Cestitke i od mene, ovo je za sve nas bas lep jubilej! Nadam se da ce uskoro biti 50.000 poruka.
ps Jel vazi i ovde ono pravilo za svaki jubilej po jedan sat :)
-
Citat:
tolarbo kaže:
Cestitke i od mene, ovo je za sve nas bas lep jubilej! Nadam se da ce uskoro biti 50.000 poruka.
ps Jel vazi i ovde ono pravilo za svaki jubilej po jedan sat :)
ja sam zasluzio jedan sat...ja sam jedini clan ovde koji nema sat...kako Vas nije zao :(
-
Ako Milan dobije sat hoću i ja jedan! :D
-
Ljudi, ako nastavite da kukate (QQate) za satom - gazda Vladan ce vam pokloniti po QnQ :)
Pridruzujem se cestitkama! Bas sam to i ja primetio sinoc - koliko se skratilo vreme do sledecih 10k poruka ;). Cini se da se bas povecao broj clanova, koji pri tom i vrlo kvalitetno pisu :top:!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Vladan_Stevanovic kaže:
Hteo bih da se zahvalim svima na nesebičnom doprinosu kvalitetu i kvantitetu poruka na forumu i da vam svima čestitam, zaista ste sjajni! :congrats:
Na kraju skrenuo bih pažnju na dva podatka i postavio bih jedno pitanje:
1. Za prvih 10,000 poruka trebalo nam je skoro 2,5 godine ili 30 meseci
2. Za drugih 10,000 poruka trebalo nam je pola godine ili 6 meseci
Pitanje je: Da li mislite da možemo dostići 30,000 poruka za samo 3 meseca!?
Hvala još jednom i pozdrav svima!
Cestitam svima na ukupno ispisanih 30,000 poruka! :congrats:
http://www.svetsatova.com/forum/atta...000-poruka.jpg
Novo nagradno pitanje:
1. Za prvih 10,000 poruka trebalo nam je skoro 2,5 godine odnosno 30 meseci
2. Za drugih 10,000 poruka trebalo nam je 0,5 godina odnosno 6 meseci
3. Za trecih 10,000 poruka trebalo nam je 3,5 meseci odnosno 110 dana
Pitanje je: Da li mislite da možemo dostići 50,000 poruka do 31.12.2011. godine!?
Pozdrav.
-
Kvalitet ispred kvantiteta. Mislim da je kvalitet postova na prvom mestu,ispred broja istih. To je ono sto i odvaja ovaj forum,ja cu biti "zadovoljan" i sa 43000 do kraja godine... (ko mene pita,znam :laugh: )
-
Svaka cast :congrats:!
@Vladan - Cini se da je i sledeca cifra dostizna ;)
EDIT: Kao sto kaze 23jewels - sada je bitnije odrzati kvalitet!
-
Dostizemo ih sigurno! I to po kvantitetu i po kvalitetu ;)
A kad smo kod radnih zadataka, mogli bismo to i da proslavimo :)
-
@23jewels i vladas
Apsolutno se slazem sa vama, kvalitet je definitivno prioritet, a ovim brojkama samo pokazujemo da smo porasli :)
Pozdrav,
Vlada
-
Ako cu neki sat da dobijem ima svaki dan po deset ili da izracunam da dodjemo do 50000 ako dobijem PO na poklon....na sve sam spreman ako treba da ovaj forum do 31.12.2011 dodje do magicne brojke od 50000 poruka :):hmpf:
-
^ cccccccccc..... pa ti si stvarno... nemam reči, bolje da ćutim. :damnmate:
on topic
Čestitke celoj ekipi koja je doprinela razvoju ovog malog portala i foruma... Dobro, izgleda da sad više i nismo tako mali. :)
-
Citat:
dragon kaže:
^ cccccccccc..... pa ti si stvarno... nemam reči, bolje da ćutim. :damnmate:
sta ti plavi zmaju?????
ne prepoznajes salu a?
-
-
:)
Vise od 40 000 postova !
-
Jeste, ubrzo nakon onog neprijatnog perioda gubitka poruka, pa vracanja istih, i ponovo manjeg gubitka tašnjih najnovijih poruka stigosmo do brojke 40.000. Sada je i pređosmo.
Svaka čast svima koji su doprineli da svi zajedno stignemo do nje! :thumbsup:
Pozdrav!