Zelim cestitati portalu SVETA SATOVA na 10.000-om clanu. Ova prekrasna prica neka ide i dalje ovako dobro kao do sada....pozdrav svim ljubiteljima horologije a posebno clanovima Sveta Satova.
https://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY
Printable View
Zelim cestitati portalu SVETA SATOVA na 10.000-om clanu. Ova prekrasna prica neka ide i dalje ovako dobro kao do sada....pozdrav svim ljubiteljima horologije a posebno clanovima Sveta Satova.
https://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY
Mašala!!!
Cestitke gazdi i Gazdarici na jubilarnom clanu!
10.000 -> Odlična brojka za naš forum, jubilarni broj članova do koga smo svi zajedno stigli! :)
Prilog 96049
Čestitam jubilarnom članu! :) Svima ostalima se zahvaljujem na fenomenalnom druženju koje svakodnevno imamo na forumu!
Pozz svima! :)
Pridružujem se čestitkama! Veliki pozdrav.
Sve čestitke jubilarnom članu foruma i Svetu satova, a neka nas uskoro bude bar sto hiljada :beer:
Mario, hvala puno na lepim rečima i na otvorenoj temi, preduhitrio si nas. :)
Želim od srca da se zahvalim svim našim posetiocima, a posebno našim članovima na konstantnom doprinosu ovom portalu, bez kojeg ne bismo sigurno bili tu gde smo sada. Zajedno sa vama činimo najveću zajednicu ljubitelja satova u regiji koja je sada veličine jednog manjeg grada, i zaista smo jako ponosni na ovu činjenicu.
Takodje bih hteo da kažem da našeg 10.000-og člana (Trajko) očekuje skromna nagrada koju čini majica i šolja Svet Satova.
Hvala vam još jednom na poverenju i na svom vremenu koje izdvajate da ovaj portal učinite jos boljim.
Pridružujem se čestitkama, 10k članova, nije mala stvar ;)!
Čestitke i sa moje strane ! Jačamo se, jačamo ....
Prilog 96053
Svaka čast gazdama na dosadašnjem uspehu i veeeliki pozdrav svim članovima!
Čestitke svima nama! :beer:
Cestitke i od mene!
Cestitam,pa da nas bude jos bar toliko,pozdrav svima.
Cestitke i od mene! :thumbup:
Bravo, zadovoljstvo je biti članom :congrats:
Meni je cast da sam clan jednog vakvog foruma (izvinjavam se za los srpski), idemo na 100k clanova :)
Veliki pozdrav svima.
Neka sila i dalje bude sa nama!
Uzdravlje!
Prilog 96165
Pratim vas odavno ali nisam do sada nista pisao. Sve pohvale i cestitke od srca!
Zahvaljujem svima na lepim rečima, zaista je lep osećaj imati preko 10.000 prijatelja. ;)
Cestitke i sa moje strane.Mnogo korisnih stvari sam procitao ovde, zato i nije cudo da nas ima toliko.
Cestitke sa moje strane! Veliki uspeh za prilicno kratak vremenski period. Mnogi forumi bi mogli da nam pozavide.
Forum portal Svet Satova broji više od 10.000 članova!
Prilog 96400
Ima nas ko mojih komšija Kitajaca(prave termoelektranu u mom selu)!
Kad sam se prijavio na forum prije par mjeseci nisam ni slutio koliko će me sva ova priča oko satova obuzeti.
Moram priznati da se osjećam jako ugodno što sam dio ove priče.
Iskrene čestitke na jubileju....
..CESTITKE FORUMU NA 13.000 CLANU SVETA SATOVA :beer:
Čestitke i od mene!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk