16k i cekanje do avgusta... Radujem se činjenici da se sve može prodati uz dobar marketing.
Printable View
16k i cekanje do avgusta... Radujem se činjenici da se sve može prodati uz dobar marketing.
Veliki plus za marketing, ljudska glupost je neizmerljiva, marketing računa na to.
Drop test!
https://www.youtube.com/watch?v=7fwqANb9Acg
Nije bas rezultat kakvom se vlasnik nadao:)
Moj duplo jeftiniji sat je sljusnuo na plocice u kupatilu, pravo na staklo, sa jedno 1.70m (visok sam :D). Puklo je ko da nista nije ostalo od njega, podigao, otresao, ni ogrebotina. Slicno i sa Samsungovim telefonom, ovaj put sa oko metar, bez ostecenja.
Ako mene pitate, ovo je pomalo sramota. Ako sat koji je namenjen nosenju i relativno gruboj upotrebi ne moze da izdrzi barem onoliko koliko i telefon sa komadinom stakla od 5 inca, standardi su im stvarno niski. Nema potrebe da pominjem da je tezi pad od 160 grama nego od 30. Izgleda se Apple sad zasniva samo na marketingu, ranije je bilo i nesto kvaliteta
Iako mi se nimalo ne dopada apple sat, mislim da je ovaj konkretno primerak bas pao pod najgorim mogucim uglom.
Svima nama su ispadali satovi, padali su ljudima i sa dva, tri sprata visine pa nista, a opet znam ljude da su im satovi padali sa pola metra visine i da je staklo puklo. Desava se i daleko boljim satovima, jednostavno losa sreca.
Ja sam imao priliku da padne pod najgorim mogucim uglom na najgoru mogucu povrsinu (jednu od najgorih), uz to je drasticno tezi od ove Apple stvari. Istina, sto kazes ima tu lose srece i svega, ali da bas sa metar i kusur pukne u sitne komade...
Ja ti kazem, bio sam licno prisutan kad je Casio edifice pao sa ne vise od pola metra i staklo je puklo.
Evo još jedan zanimljiv, šaljiv video, ali prenosi doživljalj famoznog sata....https://www.youtube.com/watch?v=FlOC-d4Z6J4 Ako ubiju lovu sa ovim krepom, stvarno su carevi....nema dalje.
Istina, desava se... Samo mi opet nekako deluje da je relativno lako pukao, mozda je i prosto bas jedan od tih najbaksuznijih momenata.
Opet, ne verujem da je bogzna kvalitetan. Kao i dosta ostalih Apple proizvoda, iPod mi se polomio bez ikakve nepropisne torture, iPhone-ovi se masovno lako lome...
Na sve to ovo reklamiraju kao sat idealan za sportske aktivnosti. Puls je super, ali kako onda pravi sportski G-Shock ostane ceo posle pada sa 10 m?
Gdje ćeš porediti G-a sa ovim!?