1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Seiko Monster satovi - sve verzije
Ljudi ja sam zaljubljen :D zelim ovaj sat po svaku cenu :) Moze li mi neko reci kako se ovo radi? Posto nigde nisam video ovakav Monster,ocigledno je radio covek nesto sa njim :) Ima na sajtu gomila modifikacija samo slike nece da mi skine kako treba :(me
Kupis prvo monsterea, onda odes na yobokies's Library | Photobucket ili reimo ***WEB STORE*** - DAGAZ WATCH LTD., kupis delove i sklopis sve to.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
E sad da mi neko objasni kako ova cena: Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko Snow monster - ID 25383911 - KupujemProdajem
Re____a? (moguće - poklopac mi je sumnjiv)
Kradeno jer nema papire? (sve jedno jeftino jer se ova LE verzija valja i to ako naletiš za mnogo veće pare)
Naravno da nije replika, a iskreno ne znam zbog cega je poklopac sumnjiv?
To je modovani Seiko monster, tako da je sa njim sve u redu.
To je bio narandžasti Monster ali je brojčanik (verovatno i sve tri kazaljke) kupljen od yobokies. Dakle zamenski brojčanik . Praktično omaž limitiranoj seriji.
Ma kopija xaxa...izvinjavam se morao sam
P.s. pa ono i pise da je mod...
Sad ispadoh pglu :))))))
Na poklopcu SM piše da je LE, a ja nisam provalio da je modovan sat, hihihihi :)
taj Dragoljupce neki opasan tip:lol:
Opasan samo za one sitnicare i zajebante...
Jedno pitanje narode: kupio sam SEIKO SRP315, pomalo me buni način navijanja, zvuči glupavo znam, u kojoj poziciji krunice se sat navija, da li je to pozicija kada se krunica odšrafi i onda navija u smjeru kazaljke na satu? Kada to činim krunica ne pruža skoro pa nikakav otpor i ne stičem utisak da navijam sat.
Inače sat izgleda puuuuuno bolje uživo nego na slikama...
Navija se ručno upravo tako. Odšrafiš krunicu, ali je ne povučeš ni u jedan od dva položaja. Morala bi imati neki otpor i davati i zvukom i osećajem pod prstima da se navija.
Kolega....kada odvrnes krunicu ona bi morala malo da "iskoci" unazad...jedva primjetno. Odnosno kljuc mora da se uzubi u zubcanik za navijanje.....ako nece sama ( a to se zna desavati kod novih satova)...pokusas ju zajebati....znaci odvrnes krunicu i kada je slobodna od tubusa ti ju nekoliko puta okreci unazad...suprotno od pravca navijanja....
prepostavljam da su ovde pitanja sva vezano za seiko monster
na netu guglajuci nisao sam na razlite modele blue monster SRP581, SRP461, SRP453K1, SRP453, SRP455,
da li neko moze meni kao laiku da objasni rezlike izmedju ovih modela u specifikacijama i u cemu je bitna razlika jel koliko ja vidim razlika je samo u fizickom izgledu i cijeni
hvala na pomoci
окачи друже слике да људи виде те сатове, исто так окачи слике сата у огласу који тражиш
сви су људи помало лењи или једноставно заузети да прекуцавају све ове сеико збуњујуће ознаке