e ove linkove nismo odavno videli...ja cu jedan da uzmem pa kud puklo da puklo
ma da moram da cuvam sve pare za top guna
Printable View
e ove linkove nismo odavno videli...ja cu jedan da uzmem pa kud puklo da puklo
ma da moram da cuvam sve pare za top guna
Dragon nemoj mi to raditi i ovako se jedva suzdržavam od kupovine...:D
Stalno zaboravim da pitam, je l ga ima neko na onoj gumenoj narukvici, kako se ona pokazala, koliko je izdržljiva? Ja planiram da ga kupim sa gumenom i da uzmem jednu nato, pa da kombinujem... Nekako mi ona deluje udobnija za plivanje i ronjenje na dah, samo što sam imao problema na g-shocku, da ih vremnom uništi hlor i ako ih uvek perom posle kupanja, ukrti i pukne... A i slana voda im ne prija baš, za razliku od čelične...
:p
Ja ti ipak savetujem da ga uzmeš na čeličnoj narukvici jer je naknadna kupovina iste poprilično skupa a gumenu narukvicu sličnog ili istog kvaliteta možeš i kod nas kupiti za par stotina dinara. Nato je odličan i zaista je udoban, to svakome preporučujem da ima u svojoj kolekciji mada bi možda u ovom slučaju bolji izbor bila zulu narukvica obzirom da je malo deblja od nato. Bolje će da nosi sat na ruci.
Pozdrav
Ja sam nosio Braju super ocena u slanoj vodi nisam ga skidao...nista mu nije falilo a bljestao je kao da sam antonio banderas..tako da su ti ovi satovi klikocitam odavde a ima dosta poznavalaca :) sat za sve uslove
nemoj da budes rob satu..uzivaj za ono sto je pravljen...
ispoliraces ga ili ces uzeti drugi ako nesto bude lose...
kazem ti ja volim da ronim i da nosim sat dok plivam i nosicu i ovaj aquatimer jedva cekam...samo da nabavim podvodnu kamericu ili foto
joj, bre, i meni posle ovih clipova dodje da uzmem jos jedan... :laugh:
nego, interesantno da se kod svih ovih testiranih indeksi na koroni i ciferu savrseno poklapaju...
^ Ovi vaši imaju neki buntovnički duh! :)
ma to ti nije i neka investicija mozda gumena pre..a posle nabacis metalnu i kao da nista nije bilo
Pa jeftinija varijanta je da ga kupi sa metalnom narukvicom pa kasnije dokupi gumenu.
Moje iskustvo je slicno dragonovom - najbolje da uzmes sa metalnom narukvicom jer je dosta udobna i kvalitetna a cena nije mnogo visa nego sa gumom. Ako na kraju hoces gumu - kupices ili Seiko za ~20€ ili neku no-name za manje. I pri tom - cini mi se da je gumena sa ravnim naborima dosta udobnija od one sa talasastim naborima.
EDIT: Pretece me Marko ;)