Citizen Promaster sa ETA mehanizmom
pozdrav kupio sam citizen promaster neispravan urar ga je popravia i ostao pri tom zacudjen vidjevsi da je stoj eta . koliko ja znam u njima su bili myota. zna li iko ista o tom podatku hvala
re: Citizen Promaster sa ETA mehanizmom
Pogledaj koji je mehanizam, njegov prečnik i prečnik kućišta sata, najverovatnije je bivši vlasnik ugradio Etin mehanizam.
Hteo sam i ja to par puta da uradim! :lol:
kaze urar da je to original ugradnja nikad otvaran imao je kvar na datumu i danu sad je ok .
Citat:
raketa-paketa kaže:
kaze urar da je to original ugradnja nikad otvaran imao je kvar na datumu i danu sad je ok .
Do sada nisam čuo, lepa informacija svakako! Aj par fotki sa satom i mehanizmom ako može?:happy:
mogu sliku sata ali bi za mašinu morao nosit uraru da ga otvori inace nemam ga sa cime rastavit . svakako cu ga slikati
Časovničar tu sigurno greši... Ili da je eta u njemu ili da nikad nije otvaran pa naknadno ugrađivana... Fabrički tako nešto ne postoji... Evo ubih tražeći po netu i ništa... Mislim da je to samo po sebi malo apsurdno, kao kad bi ste našli Certinu sa Miyota mehanizmom...:D
Slike molim! I sata,a ako je ikako moguće i mehanizma!
Elem,potpisujem ovo što je Don_Krstic napisao!
Citat:
Don_Krstic kaže:
Časovničar tu sigurno greši... Ili da je eta u njemu ili da nikad nije otvaran pa naknadno ugrađivana... Fabrički tako nešto ne postoji... Evo ubih tražeći po netu i ništa... Mislim da je to samo po sebi malo apsurdno, kao kad bi ste našli Certinu sa Miyota mehanizmom...:D
hehehehe :lol: stvarno si guglao, trežio si Etu u Citizenu?:proud:
Najozbiljnije i sve što izbacuje su samo poređenja razna Miyote i Ete...:D Pa pazi kolika bi to antireklama bila za Miyota mehanizme kad bi Citizen ubacio Eta mehanizam u svoj sat...:D
Citat:
Don_Krstic kaže:
Najozbiljnije i sve što izbacuje su samo poređenja razna Miyote i Ete...:D Pa pazi kolika bi to antireklama bila za Miyota mehanizme kad bi Citizen ubacio Eta mehanizam u svoj sat...:D
Joooj barem si mi totalno ulepšao dan!:yes4:
Naravno najveća antireklama i ne samo to, Citizen je koliko se sećam najveći proizvođač mehanizama, to jest najzastupljeniji mehanizam u satovima drugih brendova.
Citat:
ANGEL II kaže:
hehehehe :lol: stvarno si guglao, trežio si Etu u Citizenu?:proud:
nije jedini....:embarassed:
Citat:
d1d kaže:
nije jedini....:embarassed:
hahahahaha!:happy: ovo je bilo odlično!:top:
i ne samo to, svasta sam pomislio! od toga da je citizen pukao, pa dotle da je swatch promenio odluku o distribuciji eta mehanizama.....:sheep:
sta ces, kad je doslo vreme da casovnicari ne raspoznaju etu od myiote.:stupid:
Citat:
d1d kaže:
i ne samo to, svasta sam pomislio! od toga da je citizen pukao, pa dotle da je swatch promenio odluku o distribuciji eta mehanizama.....:sheep:
sta ces, kad je doslo vreme da casovnicari ne raspoznaju etu od myiote.:stupid:
Pre će ETA pući nego li Citizen! Za časovničare si u pravu, ima krševa pun ovdašnji grad, nekada se zezam s njima, odnesem im sat i slušam komentare, jooj šta ga sve tu ima! :lol: