Re: Citizen noviteti za 2020.godinu
AT2470
https://media.citizen.it/ImgOriginal..._2000x2000.jpg
Caliber
H500
Caliber Type
Analog Chronograph
Movement
Eco-Drive
Power Reserve
150 days powerreserve
Caliber Features
+/- 15 Sek per Monat, 150 days power reserve, 24 hour display, Date, Eco-Drive, Insuficient charge warning feature, Stoppuhr: max.60 Min,1/1 Sek
Case Material
SuperTitanium™
Case Form
round
Case Colour
silver
Diameter
43
Height
10,6
Weight
93
Bracelet Material
Super Titanium ™
Bracelet Colour
silver
Bracelet Features
Double-Push-Schließe, Safety Clasp, Solid strap
Dial colour
black
Glas
Sapphire glass
Water Resistant
10 bar water resistant
AV0080-88E
https://media.citizen.it/ImgOriginal..._2000x2000.jpg
Caliber
E210
Caliber Type
Analog Chronograph
Movement
Eco-Drive
Power Reserve
240 days powerreserve
Caliber Features
+/- 15 Sek per Monat, 240 days power reserve, Date, Day alert, Eco-Drive, Insuficient charge warning feature, Power reserve indicator, Stoppuhr: max.12h,1/5 Sek
Case Material
SuperTitanium™
Case Form
round
Case Colour
silver
Diameter
44
Height
15,7
Weight
127
Bracelet Material
Super Titanium ™
Bracelet Colour
silver
Bracelet Features
Double-Push-Schließe, Safety Clasp, Solid strap
Dial colour
black
Glas
Anti-reflective sapphire glass
Water Resistant
20 bar water resistant
Citat:
mezzano kaže:
Za razliku od 004x koja je predobra, ova serija, kao i predhodna Fugu 008x je i prelepa. Ali po meni sat je apsolutno precenjen i preskup, u sustini to je stari model sa novim cuferom i kazaljkama, sto u sustini ne bi trebalo da digne cenu sata. Nije merodavno al 004x je dugo vremena na ebayu i online prodavnicama bio 160$, dati sada za proslu generaciju vise od 3x vise i nema neke logike
Ako se ne varam, promena je i u tome što je ovde kućište od titaniuma. Ne znam koliko to utiče na cenu, ali je razlika i u tom pogledu. Činjenica je da proizvođači koriste to "osvežavanje proizvoda", da bi maksimizirali profit. Kao na primer, kod patika. "Prošlogodišnji model" istih patika košta 4.000,00 dinara, a "novi model", koji se razlikuje od starog u nijansi boje logoa, i drugoj boji fonta imena proizvođača od "prošlogodišnjeg" košta 9.000,00 dinara, iako su to u suštini 98% iste patike. :) Tako da me povećanje cene ne čudi.
∆cak sam i mislio na proslu verziju od SS, ova je jos skuplja
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Bzvz sto Citizen za ostatak sveta forsira tako velike satove. Retko koji je i 42mm, uglavnom su jos veci od toga.
Za japansko trziste rade one lepe (i skupe) Chronomastere koji su klasicnijih dimenzija.
Prilog 148606
A vidiš, kod mene kontra, sve što mi se svidi je jedva, al jedva 42. A voleo bih da je veće.
Npr ovaj, ne ide mi u glavu da je 41
https://www.citizenwatch.eu/wp-conte...CA7040-85L.png
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
A i zavisi koji sat, i od ukusa, nekako je diver mocan i taman sa 44mm, a dress od 40 prevelik..
Slažem se. Mene interesuju diver-i i pilotski. Dress - lepo mi da ga vidim ali ne na mojoj ruci.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk