Prilog 12684Prilog 12687Prilog 12688Prilog 12689Prilog 12690Prilog 12685Prilog 12686
Pozdrav svima! Evo da prestavim mog novog ljubimca Hamilton Jazzmaster. Milos NS
Printable View
Prilog 12684Prilog 12687Prilog 12688Prilog 12689Prilog 12690Prilog 12685Prilog 12686
Pozdrav svima! Evo da prestavim mog novog ljubimca Hamilton Jazzmaster. Milos NS
Prelep je ali stvarno je lep.
Ja sam imao jednog Hamiltona i uvek ga se rado secam
Hvala Milane
Cestitam na prinovi, sjajan Hamilton! :congrats:
Ja imam jednog Jazzmastera, a imao sam jos jednog, vrlo slicnog tvom ;) - Jazzmaster ima zaista vanvremenski dizajn.
BTW - detalj koji me odusevljava kod Jazzmaster serije je da svaki model ima razlicite markere predstavljene brojevima (negde su 12, 6 i 9 a negde su 2, 4, 6, 8, 10, 12...)
Cestitke i od mene! :congrats:Primetio sam da mi se sve vise svidja Hamilton kao brend, sto ranije nije bio slucaj!!;)
Druze mnogo je lep. Predpostavljam da je ETA2824 unutra? Ako nije tajna koliko si platio satic? :)
Hvala, jos da je automatik bio bi savrsen. Bice i takav jedan samo da se izgradi finansijska konstrukcija;)
Nije 2824. Pokrece ga Eta 955.112 iz Normflatline serije. Kazem da je automatik sa 2824-2 bio bi pun pogodak
Fabia,čestitam.Lep sat.
Fotka na ruci bi bila dobrodošla.
Majstore, evo fotka, nadam se da je uspelo. Pozdrav, Milos NSPrilog 12693Prilog 12694
Super, lepo a cena?
@fabia: što kažeš da je automatik, ih..! Al bez obzira odlično izgleda. Koji je prečnik u pitanju?
Nego jesi li ga uzeo u chronos-u? Čisto onako me interesuje, jer kad sam ja bio zadnji put kod njih strašno malo satova su imali.
Čestitam u svakom slučaju
Čestitke na satu. :thumbsup: Stvarno je lep... Mada mi se više sviđa X-Wind... Al' opet sve je stvar ukusa
Lep,elegantan i kvalitetan sat,neka te dugo služi.
PS-imaju i navijači svoju draž,daj mu samo malo vremena,ući ćeti pod kožu :thumbup:.
Hvala. Da uzeo sam ga u Chronos-u, ali je to sada zlatara Majdanpek, sve je isto samo je ime drugo, kao Somborska feta, sada Prezident......Nisu ni sada imali veliki izbor, ne znam zasto, i to vec dugo vreme, je l sam cesto navracao posto je u Merkatoru, a svrnem cesto tu. I ne znam ko jos u Novom Sadu ima Hamiltone?
Sto se tice precnika on ni manje ni vise iznosi 38mm.
Pozdrav, Milos NS
Chronos(ili ko god je to sad) jedini nudi Hamiltona u Srbiji, kolko ja znam. Bolje i da ih ne nude, kad ih nude na ovaj način.
@skydrummer ovo je kvarcni sat
Cestitke na satu! Vrlo lep elegantan sat. Meni se najvise dopadaju kazaljke, cine da sat izgleda veoma pregledno.
Izgleda kao milion dolara :thumbup:
Nek te u zdravlju sluzi!
stvarno je odlican!
u zdravlju ga nosio
Da, sto se tice preglednosti to je tacno. Dovoljno je samo da krajickom oka bacis pogled i sve znas.
Hvala svima vama!!!