SATOVI U MRAKU - SatFoto - Foto konkurs

Status
Not open for further replies.

Shmizla

Administrator
Staff member
Reaction score
455
Facebook-Baner-SatFoto-Satovi-u-mraku-Svet-Satova.jpg

SATOVI U MRAKU - SatFoto - April 2013

Tema foto konkursa: Satovi u mraku

Period održavanja: April mesec 2013. godine (od 01.-30.04.2013.)

Nagrade foto konkursa:
- Poster pobedničke fotografije
- Podloga za PC miša sa slikom pobedničke fotografije

Vaše radove možete slati do poslednjeg dana aprila meseca kada će biti proglašen pobednik.

Tema ima za cilj da se predstave satovi u mraku ili polu tami. S obzirom da satovi i u ovakvim uslovima veoma lepo izgledaju, predlažemo da nam pokažete nove zanimljive fotografije i lice vaših satova u tami.

U nastavku ove teme postavljajte svoje fotografije, uz njih možete napisati njen naslov ili kratak opis.

LINK: Pravilnik foto konkursa - SatFoto

Učestvujte! Srećno!

Pitanjie....totalni mrak....i moze li cise slika ako recimo ne mozemo da se odlucimo koju...a sve ti u jednoh poiedinacnoj poruci?

Milane, samo jedna slika može da se takmiči.

Ova tema nije samo striktna za potpuni mrak. Fotografije koje možemo svrstati u ovu kategoriju su one koje se rade sa ultra ljubičastim svetlom, dosta prigušenim-slabim svetlom, samo sa jednim izvorom svetlosti ali dosta udaljenim... To su neke varijacije na temu.

Pozz!

Ajd, da otvorim drugu temu!
Šta reći?
Ne,
nisu
mali zeleni,
to je Monster u mraku..!

DSC_4958_zps11664f28.jpg

Sa "ultra ljubicastim svetlom" a pa ovde se prilicno brzo napreduje u fotografiji. Sve cestitke! Ovo ce biti interesantna tema, ali ce biti najteze napraviti iole zanimljivu kompoziciju ... bar meni ne pada na pamet neka zanimljiva ideja, a volim mrak ;)

ps Cestitke Umbra! Evo covek me vec dematovao dok sam pisao odgovor.

Last edited:
"Ultra ljubicasto svetlo" - pa to je samo jedna od ideja... Tema moze biti jako zanimljiva, verujem da ce bar biti priblizno uspesna kao predhodna.

Pozz!

Aleksandre, jel ovo sat ili instrument tabla u kokpitu aviona... :D
Inače jako zanimljiva fotka.

Moj Swach Full Blooded (Gold) sa pesocan casovnik u pozadinu..

Picture 019.jpg

Moja malenkost ce mozda ucestvovati u ovom lepom takmicenju ali posle lepe slike od strane 23... koja mi se jako svidja,nema potrebe da mozgam :)

23 svaka cast
Moram da napomenem da nema slike ili ideje koja nije dobra ali.....23 :congrats:

Status
Not open for further replies.
Back