-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Da li poklanjate satove drugima?
Da li kupujete satove na poklon? Da li poklanjate satove drugima?
Na sve strane se zbog predstojećih praznika spominju pokloni i odlične prilike/popusti za kupovinu poklona. To me je navelo da pomislim koliko li se uopšte poklanjaju satovi? Da li vi poklanjate satove drugima? Da li smatrate da je to stvar ličnog odabira i ukusa? Ukoliko je vaš odgovor pozitivan, da li uglavnom bliske osobe darujete satovima?
Da li poklanjate satove drugima?
- Da, veoma često. Mislim da je to sjajan poklon.
- Da, ali najčešće za specijalne prilike.
- Ne, mislim da je to stvar ličnog odabira i ukusa.
- Ne, uglavnom poklonim nešto drugo.
-
Re: Da li poklanjate satove drugima?
Stalno poklanjam satove i bas mi je drago kad nekome poklonim sat a vidim da se odusevi:) Inace par drugra sa foruma su i meni poklanjli satove:congrats:
-
U principu da. Rado poklonim sat dragim osobama, ako predpostavljam da je to nešto što bi im se svidelo.
-
Naravno da poklanjam, poklonio sam jednog Time forcea bratu i jednog Swatcha bratu, bolje to nego da mi stoje u fijoci
-
Za sad samo 2. Jedan Steinhart i jedan Sector.
-
Ja sam do sada satove poklanjala u specijalnim prilikama. Neki rođendan, svadba i sl... Uglavnom sam se trudila da pogodim ukus osobe kojoj je namenjena. Nisam se slepo vodila svojim standardima i ukusu, već da se sat pre dopadne tom nekom nego meni.
Do sada broj poklonjenih satova - DVA. :)
-
Ja sam za sada poklonio samo jedan Casio devojci kada je diplomirala.
-
Poklanjam.volim da poklonim sat.
-
Dosada nisam poklanja satove. Doduse, sin mi letos maznuo Pulsara, i manje-vise to je pokrenulo lavinu kod mene. Ali sada mislim Kumu pokloniti sat. Cim ga vidim, a davno se nismo videli. Bojim se da ce do susreta doci tek tamo u verovatno februaru.
Drugo: lepo je pokloniti sat, ali zagrizenim satofilima to bas i nije jednostavno. Eto ja konkretno imam par zelja, i ima mnogo vrednih satova koje kada bi mi sada poklonili oni bi me ostavili hladnog.
ps: ..te 100-ta poruka. Cestitam sam sebi, dosada toliko ni na jednom forumu nisam izdrzao :)
-
Bratu Seiko, a dragoj Casio(ona birala).
-
Poklonio sam dosta satova, a nadam se da cu biti u mogucnosti da poklonim jos vise.;)
Kao sto je Serb napisao, nista lepse nego kad se neko iskreno odusevi satom, bez obzira kolika je njegova materijalna vrednost.
-
Ne poklanjam nove satove, mislim da je to stvar licnog odabira i ukusa. Primecujem da je na berzi satova puno "neuspelih poklona".
-
Jeste to specifična stvar i specifičan poklon. Ali isto se vodim mišlju, ako nekoga dobro poznaješ i možeš da predpostaviš šta bi mu se dopalo, onda nema toliko bojazni za greškom. Odnosno, da će se nasmejati iz zahvalnosti, a nakon nekoliko meseci staviti sat na prodaju.
-
Slažem se da je specifična stvar. Ja sam poklanjao bratu za rođendan, gde sam otprilike znao već šta mu odgovara. Supruzi sam poklonio dva komada, ali je to bilo na varijantu da sam već znao šta želi. Tojest, za J.Springs sam znao jer smo ga zajedno gledali, pa sam jednostavno otišao i pazario, i ima još jedan Police koji je onako usput isprobavala, pa ja video da joj se baš ne skida sa ruke.
Oba su u redovnoj upotrebi, dakle nisam omanuo. Bata svoj ne skida, drugi ni nema....tako da i to je uspešno kupljeno. Ne bih rizikovao sa takvim poklonom za nekog koga ne znam dovoljno dobro.
-
Da u poslednje vreme smo se grupno organizovali i kako neko ode iz firme ili drugaru za rodjendan......skupimo se i uzmemo sat.
Festina, Fosil, Esprit.....modni brendovi ali lepi satici i svi su bili odusevljeni sa poklonom.Nazalost posveta iskljucuje garanciju pa smo morali bez posvete.
-
Da. Vrlo rado dragim osobama poklonim sat koji znam da ce im se dopasti i to me kao i njih cini srecnim.
-
Citat:
HADzI DALIBOR kaže:
Bratu Seiko, a dragoj Casio(ona birala).
Zašto naglašavaš da je ''ona birala'' Casio?
Ti bi izabrao nešto drugo ?
Pazi,ona je birala i tebe :D
-
Ona birala- ja plaćao; zajedno gledali. To je kao muški model,ženski je manjih gabarita. Ne bih joj kupio nešto od modnih brendova- em su skuplji,em nekvalitetniji,a makar za satove se mene pita u porodici!:D
PS
Naravno da je birala mene- tada na tržištu nije bilo boljeg!:cool: :D
-
Da poklonio sam desetak rodbini i drugarima.Mada i dosta sam satova koji se nalaze u kolekciji dobio kao poklon.Mislim da je sat super poklon.
-
Zeni 3-4, zeninom starom 1, mojem starom 3-4 i staroj 1 mislim.. svi znaju da meni ne poklanjaju satove jer sam jako izbirljiv. :D
-
-u bilo kakvoj prilici, za bilo koji povod, meni kada trebam nešto da poklonim pada na pamet samo sat. Poklonio sam do sada otprilike 7-8 satova...
-
Ja sam jedan poklonio,tj.kupio mojoj devojci.
-
Da, ali samo kada sam potpuno siguran da će se osobi svideti sat koji poklanjam.
-
Da, nikad bez konsultovanja sa primaocem. Naravno ženi je pripao najveći broj.
-
Citat:
backarelli kaže:
-u bilo kakvoj prilici, za bilo koji povod, meni kada trebam nešto da poklonim pada na pamet samo sat. Poklonio sam do sada otprilike 7-8 satova...
Isti sam sasvim,zeni i cerkama bas puno,ali kolegama,prijateljima i to jako cesto,iako znam da neki od njih nikada ne nose satove......Pokusavam da preobratim nevernike i navedem ih na nasu casovnicarsku vodenicu,koja nas je samlela. A mogu reci da sam kod nekih i uspeo,hahaha. Pa sad i pitaju i zanimaju se sta nosim ili imam novije.
-
Citat:
miskostuka kaže:
... mogu reci da sam kod nekih i uspeo,hahaha. Pa sad i pitaju i zanimaju se sta nosim ili imam novije...
Da, lepo je pričati o satovima i sa onim prijateljima koji ih ranije nisu voleli. Pa se sve pomalo, i sve više zanimaju za satove... :yes4:
-
Da! Poklanjam! Vise sam i dosadio svima sa time! :) Iskreno, bas me briga sto sam im dosadio sa time! :)
-
Poklonim sat pod uvjetom da isti sat ne proda drugom vec ako zeli da ga prosljedi dalje.
Poklonim jer satove opcenito ne bacam bez obzira vrijedio ili ne a nekog ce usrecit"