-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Satovi iz kutije
Evo konačno se skanih da malo fotografišem naše porodične satove koji se ne koriste, a neki su bili u kutiji i pre nego što smo se rodili i ja i supruga. Neki još uvek rade, neki su neispravni, jedan smo malo sredili itd....
Prilog 26010Prilog 26011Prilog 26012Prilog 26013Prilog 26014
Dve džepne Molnije, Wostok, Longines od džepnih. Stari Hilton, Doxa i Darwil, kao još jedan Darwil sa plavim bezelom pravi biser, ispravan, Omikron koji je servisiran i sređen tako da ga žena ponekad nosi i na kraju Orient quartz, takođe ispravan. Džepni Longines je izgorela cigara nažalost, a moj favorit je Darwil....
Uživajte..:)
-
Re: Satovi iz kutije
Kako su se nekada pravili lepi satovi. Neke malo treba srediti i bice ko novi.
-
Pa nekima i ne treba uopšte sredjivanje, kao na primer ovom prelepom Omikron-u. Ja bi voleo ovako nešto da imam, ali na žalost, od malih nogu sam majstor-kvariš, pa sam svaki otvorio i pokvario:banghead:
Vlajo, stvarno su skroz dobri i opet bi pohvalio ovu prelepu džepnu Molniju ! Sat je odradjen baš po mom ukusu, ali baš !:thumbup:
-
Verujem da te je preovladao osećaj oduševljenja ili te je neki sat podsetio na trenutke iz detinjstva...
Tako nešto sam ja osetila kada sam videla stare satove koje je sestričina slučajno pronašla... Pravo oduševljenje! Sedela sam tako neko vreme i zagledala ih u detalje...
Pozz!
-
Da, slažem se, istorija u predmetima :) Mnogo lep osećaj.
@Backarelli
Omikron jeste jedini koji je sređen, ima novu narukvicu, servisiran je i promenjen je pleksi. Mene privlači sređivanje plavca, nego došlo je do promena boje cifera sa leve strane, inače sat je ispravan i radi.
-
Pa jel` može to na ciferu da se sredi ? Ako može, jeste vredno svakog truda, bez daljnjeg !!!;)
Za plavca se vredi pomučiti i te kako:thumbup:
Vlajo, ajd uslikaj plavca iz bliza... ja ne vidim tu promenu boje...
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo, da bolje vidiš
Prilog 26023