1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Uslikao, ovekovecio...
...BG sumrak...iz pravca Panceva (juce oko 16:00)...
Prilog 14520
^ Jako lepa fotografija! :)
Dzoni, meni ovo djeluje kao neka veca eksplozija :confused: Super fotografija :)
Citat:
edin13 kaže:
Dzoni, meni ovo djeluje kao neka veca eksplozija :confused: Super fotografija :)
Hvala Edine, nek nije samo smog, opet je koliko toliko cisto sada u Sarajevu vazduh.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
...jutarnja kafa...
Prilog 14633
3 Priloženi(h) fajl(ova)
-same slike nisu nekog kvaliteta, već sam jedan od retkih, koji se iz predgradja Beograda uputio Eskortom iz 1981god na Lefkadu (GR) gde je do odredišta bilo u jednom pravcu 1080 km ! Za 11 dana sam prešao 3060 km i obišao svaku plažu i svaki kutak na Lefkadi.
Prilog 14672 Prilog 14673
....a evo i mene sa odličnim Casio AW 80 D - 1A
Prilog 14674 :rolleyes:
...što se mene tiče, avantura za pamćenje ! :thumbup:
Citat:
backarelli kaže:
-same slike nisu nekog kvaliteta, već sam jedan od retkih, koji se iz predgradja Beograda uputio Eskortom iz 1981god na Lefkadu (GR) gde je do odredišta bilo u jednom pravcu 1080 km ! Za 11 dana sam prešao 3060 km i obišao svaku plažu i svaki kutak na Lefkadi.....
...što se mene tiče, avantura za pamćenje !
Lijepo, imas li jos fotki sa nekih plaža, volim vidjeti Grčku...za utjehu, ja sam sa bubom 1300ccm iz 1971 godine prelazio cijelo jadransko primorje bez i jednog kvara....;) (do prije dvije godine, pa sam se ponovio sa Opel Korsom....)
9 Priloženi(h) fajl(ova)
-Džoni, imam naravno, evo još par zanimljivih...
Prilog 14675 Prilog 14676 Prilog 14677 Prilog 14678 Prilog 14679 Prilog 14680 Prilog 14681 Prilog 14682
....ovde nadjoh hlad :thumbup:
Prilog 14683
P.S. ...heheee... pa Bubu sam vozio šest godina i bila je "rodjena" `73će u Sarajevu ! :man_in_love: Inače, Buba mi je jedan od naj/omiljenijih auta u životu !
10 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
backarelli kaže:
-Džoni, imam naravno, evo još par zanimljivih...
P.S. ...heheee... pa Bubu sam vozio šest godina i bila je "rodjena" `73će u Sarajevu ! :man_in_love: Inače, Buba mi je jedan od naj/omiljenijih auta u životu !
Kad je tako imam i ja par fotki(nista nisu obradjene) sa bubom na moru....