-
Re: Uslikao, ovekovecio...
@Bursa-sve je to dobro, ali ja imam samo ovaj jedan Casio, znaci sve tri slike moraju biti samo ovog Casia? :( .Imam neki SK sat, koji mi je prestao raditi, njega vec ne bih slikao!I jos nesto, na nekim drugim forumima smo"uhvatili"neke bezobrazne koji su skidali sa neta fotke, a sakrivali EXIF(Exif je da tako kazem-dijagnostika fotke, kao auto kad odvezete na dijagnostiku da vidite sta mu je!).U Exifu su svi podaci o fotki;Naziv fotoaparata kojim je fotkano,expozicija, otvor blende, White balance......Ako bi se i napravilo takmicenje treba naglasiti da takmicari sacuvaju svoje fotografije na "Save As"(jer ce tako sacuvati se i Exif!), a ne na"Save Web"jer se desava da se izgubi taj Exif.Na mojim fotkama uvijek je vidljiv taj Exif kad se desnim klikom miša na fotku(View Image EXIF Data).I uvijek je fotkano sa dSLR Canon 350D ili kompaktom Canon Ixus 800 IS.(Ta dva aparata imam).Tako se ustvari i provjerava da su fotke autenticne, da nisu ukradene sa neta.Toliko, nadam se da nisam mnogo zakomplikovao? :)
-
-
@ bursa
Ja sam za,odlicna ideja! Ocemo neku nagradu da ubacimo?
Nego Dzoni druze sta ima? Da neces ovih dana za BG slucajno sa sve foto aparatom?
Ima neko takmicenje pa da vidimo kakav si...
-
Dzoni, labud je :adore: !
:congrats:
-
Citat:
sima hrabri kaže:
Dzoni, labud je :adore: !
:congrats:
^ ...eee...., mozda je labudica :confused:
U svakom slucaju, fotka je odlicna.
-
Citat:
Marko 5 kaže:
@ bursa
Ja sam za,odlicna ideja! Ocemo neku nagradu da ubacimo?
Koja čuka će biti nagrada? :lol:
-
Hvala za labuda, ne znam da li cu u BG, ako bih isao kupio bih nekih sitnica od fotoopreme, ovdje u Sarajevu nista nema.
"Buba"
http://img691.imageshack.us/img691/4984/bubaz.jpg
-
-
-
Citat:
dragon kaže:
Koja čuka će biti nagrada? :lol:
Pa Seiko Monster razume se... :laugh:
Dzoni fotke su ti fenomenalne,nemam reci stvarno... :congrats:
-
Citat:
Marko 5 kaže:
...
Dzoni fotke su ti fenomenalne,nemam reci stvarno... :congrats:
Hvala Marko!
-
Citat:
Marko 5 kaže:
Pa Seiko Monster razume se... :laugh:
Pa dobro, to se podrazumeva... ali utešna nagrada mora da bude barem Zenith Striking 10th. :lol:
-
I ja sam za neko takmicenje, ali mislim da se pobednik vec zna ;)
-
-
Lepi makroi.Koja je šira lokacija sokaka?(gde je slikano?)
-
U mom dvoristu,u Ivanjici :lol: Jedva sam i dosao sa letnjim gumama preko Jelice i Guce :D
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Podseti me jedan "novi" clan da postavi sliku ova dva lepa Rolex-a. Nadam se da ce vam se svideti.
Prilog 7238
-
-
Uh, ala se zabrinuo nesto.. ;)
-
Citat:
tolarbo kaže:
Uh, ala se zabrinuo nesto.. ;)
...zabrinuLA... :)
..ali zato evo je kako se veseli... :)
http://img849.imageshack.us/img849/8...revrtanje2.jpg
-
-
Vlado definitivno moram s tobom malo po Srbiji, odlična slika!
-
U svako doba,brate moj...Iznenadio bi se sta sve ovaj kraj ima da ponudi :)
Sto se mene tice,more mogu da betoniraju,ja sam veliki ljubitelj planine i outdoors aktivnosti...:)
-
Citat:
23jewels kaže:
U svako doba,brate moj...Iznenadio bi se sta sve ovaj kraj ima da ponudi :)
Sto se mene tice,more mogu da betoniraju,ja sam veliki ljubitelj planine i outdoors aktivnosti...:)
I ja sam, obožavam planine u Makedonijii, a neki obilazak nekog ovakvog mesta u što skorije vreme bi mi baš dobro došlo. Prošle godine sam par meseci bio u Aranđelovcu, Oplencu, malo u Valjevu. hotel, kamp, šator, uhhhh :D
-
Citat:
ANGEL II kaže:
I ja sam, obožavam planine u Makedonijii, Prošle godine sam par meseci bio u Aranđelovcu, Oplencu, malo u Valjevu. hotel, kamp, šator, uhhhh :D
Nisam bio po MK-im planinama,ali veruj mi da i nase imaju itekako cime da se pohvale. Ne racunam tu nase dve najpoznatije,komercijalizovane i izvikane,cija je poseta postala cisto pomodarstvo... Govorim o "divljim",manje urbanim sredinama,u koje se hoteli jednostavno ne uklapaju. Sator,vreca za spavanje ili neka brvnara eventualno...:)
Golija je park prirode i rezervat biosfere i pod zastitom UNESCO-a,npr... A sve slike koje sam u zadnje vreme dodao su upravo sa Golije...
Citat:
ANGEL II kaže:
neki obilazak nekog ovakvog mesta u što skorije vreme bi mi baš dobro došlo.
Moj gost mozes uvek da budes...:)
-
Citat:
23jewels kaže:
Nisam bio po MK-im planinama,ali veruj mi da i nase imaju itekako cime da se pohvale. Ne racunam tu nase dve najpoznatije,komercijalizovane i izvikane,cija je poseta postala cisto pomodarstvo... Govorim o "divljim",manje urbanim sredinama,u koje se hoteli jednostavno ne uklapaju. Sator,vreca za spavanje ili neka brvnara eventualno...:)
Golija je park prirode i rezervat biosfere i pod zastitom UNESCO-a,npr... A sve slike koje sam u zadnje vreme dodao su upravo sa Golije...
Moj gost mozes uvek da budes...:)
Makedonija je cela u planinama, divljina je svuda oko tebe, prelepo je. Hotel je bio pod moranjem, renovirali smo kliniku u Beogradu, a pacijente poveli u obilazak Srbije :lol: jooj šta me tada snađe, kombi nekih bivših specijalaca kao naše obezbeđenje jer smo mislili da će nas domađini nabosti na vile kada čuju ko im je došao u obilazak (veruj mi da se dešavalo) :lol:
Drago mi je da mogu uvek da budem tvoj gost kao i ti moj!
-
-
Citat:
23jewels kaže:
eeeeee, povlačim sve, vidim sebe na brežuljku u crvenoj jakni i naočarama na glavi....ali nakovanja ti ne opraštam! :lol:
-
-
Citat:
23jewels kaže:
Uhhh ovaj Rimski most i ona reka na slici, fenomenalno je...možda žena dobije 5 dana sada pre odmora. Jel ima lepih mestašca za šator do reka? Jel može da se pliva u njoj, koliko je duboka?
A i grad je prelep, kafa spika i novine pa opet proplanak, ahhhh
-
Za sator ima koliko hoces mesta,ali mislim da je ovde jos uvek malo hladno za to. Ipak je planinski kraj ...:D
A,ovo je jedna te ista reka,samo sto je ovo kod mosta 15km uzvodno od centra grada. Tu je duboka...cirka 20cm :laugh:
Inace cista je kao ona flasirana u bg lol
Jedino mesto gde se moglo u gradu kupati je bio vodopad u centru grada
http://i1198.photobucket.com/albums/...3jewels/44.jpg
,
a posto danas izgleda ovako
http://i1198.photobucket.com/albums/..._2856787_n.jpg
moraces ipak malo da sacekas. :P Mislim da ga zbog tebe i rekonstruisu,ne daj Boze da si onaj stari lupio sa titanom...:laugh:
-
Citat:
23jewels kaže:
za sator ima koliko hoces mesta,ali mislim da je ovde jos uvek malo hladno za to. Ipak je planinski kraj ...:d
a,ovo je jedna te ista reka,samo sto je ovo kod mosta 15km uzvodno od centra grada. Tu je duboka...cirka 20cm :laugh:
Inace cista je kao ona flasirana u bg lol
jedino mesto gde se moglo u gradu kupati je bio vodopad u centru grada
http://i1198.photobucket.com/albums/...3jewels/44.jpg
,
a posto danas izgleda ovako
http://i1198.photobucket.com/albums/..._2856787_n.jpg
moraces ipak malo da sacekas. :p mislim da ga zbog tebe i rekonstruisu,ne daj boze da si onaj stari lupio sa titanom...:laugh:
hahahahahahaha:dance3::laugh: PA TI NEMAŠ SRCA BREEEE
-
Dobre vam ove fotke sa planine!
"Vrijeme je novac!(imam vremena, ali nemam novca!:angry:)
http://img806.imageshack.us/img806/1793/casioo.jpg
-
Dzoni, ova ti je savrsena, svaka cast - ko nije probao, ne zna koliko je tesko ovo napraviti! majstorski!
jel mozes da okacis i verziju u boji, imam osecaj da je mozda i bolja! :)
-
Citat:
sima hrabri kaže:
Dzoni, ova ti je savrsena, svaka cast - ko nije probao, ne zna koliko je tesko ovo napraviti! majstorski!
Hvala Simo, da, ovdje sam izgubio vise vremena na obradi, i sacuvao sam je kao CB(crno-bijelu fotku:sad:).Nemam u boji ovako sacuvanu, ali cu je napraviti i staviti.
-
Citat:
sima hrabri kaže:
Hvala Simo, da, ovdje sam izgubio vise vremena na obradi, i sacuvao sam je kao CB(crno-bijelu fotku:sad:).Nemam u boji ovako sacuvanu, ali cu je napraviti i staviti.
-
-
25 Priloženi(h) fajl(ova)
Angele drugi, evo ti makedonskih planina (doduse, ne samo planina) :D (Nije trebalo da pominjete planine, sad cu vas smoriti sa 248 fotki):
Selo podno Kajmakcalana:
Prilog 7552Prilog 7543
Put ka Kajmakcalanu:
Prilog 7554
uz ove strmine su Bugari i nasi jurisali nekoliko puta:
Prilog 7551Prilog 7548
Bonus fotka za Simu Hrabrog :laugh::
Prilog 7536
Ravnica izmedju Bitolja i Kajmakcalana:
Prilog 7545
Stanoviti "Rocky trail" na Pelisteru (Sto li ga zovu tako?!?!):
Prilog 7555Prilog 7539Prilog 7546Prilog 7540Prilog 7544Prilog 7538Prilog 7556
Pogled na Ohrid sa Samuilove tvrdjave:
Prilog 7542Prilog 7557
Znaju starci kako se uziva:
Prilog 7541
Galicica:
Prilog 7547Prilog 7558Prilog 7553Prilog 7560
Zalazak prilikom povratka u Ohrid sa Galicice:
Prilog 7549
"Morska" slika Ohrida:
Prilog 7550
Za sada toliko ali, necete me se lako resiti :laugh:
-
Auuuuu:man_in_love::man_in_love::man_in_love: o toj lepoti ja pričam! To su kuće još iz doba Turaka, Makedonija je prelepa okružena planinama i prepuna Istorije.
@anbeast mene smoriti nećeš ovakvim fotografijama.:happy:
Ali Ohrid ostavo za kraj, njega sam sit!
-
Drago mi je da ti se dopadaju sličice. Samo taj jedan put bejah u Maćedoniji (ne računam kad protrčiš njome na putu za Grčku) i veoma, veoma mi se dopada. Ima neki specifičan šarm, ne umem baš najbolje da objasnim to... Svidja mi se geografija, ljudi koje sam upoznao zrače nekom toplinom i njihova etno muzika mi se sviđa...
Pošto sam trenutno zaludan, a ti si me ohrabrio, sad ću postaviti neke fotke od prošlog 1. maja sa Musale i sa Durmitora:yes4: