Re: Uslikao, ovekovecio...
Citat:
Dzoni kaže:
može li se znati sa kojim aparatom je ovo slikano?
Citat:
don Alberto kaže:
može li se znati sa kojim aparatom je ovo slikano?
dSLR Canon 500 D.
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos500d/4
pitam zato što su slike profesionalne.Koliko evra izađe taj aparat i da li ima da se kupi negde kod nas u Srbiji?
Fotografije su dobre zbog fotografa a ne zbog aparata. Zasto recimo dobrog kuvara niko ne pita na kakvoj rerni pravi rucak ili fudbalera koje kopacke nosi...
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo nekoliko sličica na brzinu:
Prilog 71430Prilog 71431Prilog 71432Prilog 71434
Ovo je Sibiu, grad u Transilvaniji, a na slici je gradski sat. Začudo, pokreće ga relativno mali mehanizam. Malo više o ovome kada se vratim, pošto mi je internet dostupan povremeno.
Neso, pazi da te ne dovati kakva drakula tamo
Neće, nema brige. Dovezao sam se nindžom (Mitsubishi) koji mu je već nalupao šamare i poslao ga po burek :D
Citat:
Neša kaže:
Ovo je Sibiu, grad u Transilvaniji, a na slici je gradski sat.
Gdje je nekad Drakula teferičio!
Citat:
don Alberto kaže:
pitam zato što su slike profesionalne.Koliko evra izađe taj aparat i da li ima da se kupi negde kod nas u Srbiji?
Hvala, ali aparat makar ovaj moj je početnički, nekad mislim da jedini ja u cijelom Sarajevu imam najlošiji aparat, jer sam se lično uvjerio da momci koji tek počinju sa fotografijom kupe recimo Canon 5D Mark II ili Mark III.....steta sto nisi bliže ja prodajem dSLR Canon 450D i dSLR Canon 1000D.
Pitaš koliko košta u € ovaj moj aparat? Više se i ne proizvodi, može se naći samo polovan negdje po oglasima, ali opet, ljudi prodaju jeftino mnogo bolje aparate od ovog mog....i dobro reče kolega, ne pravi aparat dobre/odlične fotografije već fotograf......Moja ti je preporuka ko brat bratu za početak da nabaviš polovan kompakt Canon G10.