:congrats:
Printable View
:congrats:
Cestitam svima [emoji122][emoji355]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Hvala momci, Orient nastavlja da me oduševljava koliko mnogo daje za "malo" novca u poređenju sa konkurencijom. Sat sa ovakvim specifikacijama, kod bilo kog proizvođača košta višestruko skuplje. :)
I da, čestitke Stamenkoviću na Perpetualu! :congrats:
Hvala momci ali moram da napomenem da će ovaj ipak završiti kao poklon mladjem Stamenković, zaslužio je da nosi pravi sat [emoji1787]
Hvala chuck, odličan orient, svakako moj sledeći logican izbor već u septembru :D
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Drage kolege forumasi, posebno eksperti za Sovjete - treba mi pomoc. Naime, skoro sam pazario Poljota 3133 u poprilicno zapustenom stanju (ne mogu da verujem da neko ima takav sat a da ga tretira kao nakovanj). Ali dobro, ni cena nije bila neka - pa da se ne zalim previse. Elem, Sat je na servisu, nikad nije bio otvaran (uspeo sam da se posecem kad sam skidao poklopac), kupljeno je NOS staklo, kazaljke i pusheri i uskoro bi trebalo da bude skockan. Ono sto me interesuje i sto pokusavam locirati je kada je sat proizveden.
Svaka pomoc je dobrodosla .... a u prilog kacim fotografije mehanizma i cifera :)
Prilog 143874
Prilog 143875
Poljot je verovatno s pocetka 80-tih.
Pogledaj sajt Polmax 3133.