re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Hvala svima, jos jednom!
@gucijan - lepa ti je ova kolekcija. Omikron mi se bas svidja! A Zenith me je podsetio na starog dzepnog Longines-a koji vec neko vreme ne mogu da nadjem :(.
@milan zmaj - totalno si me odusevio satovima danas!!! Ako se secas, pre Obi Vana, avatar mi je bio bas takav Portofino ;). Mislim da sad mozes da se smiris i duze od nove godine :D
milane svaka cast na satovima svaki na svoj nacin je lep ali iwc je iwc.ukrade mi onaj svaba sat.koji sat jel doksu.ma kakvu doksu safhauzen bre. stvarno extra sat nek te sluzi sto godina.
Milanče :congrats::congrats::congrats::congrats:
Konačno, e sada barem do Božića izdrži ako ne do Nove gogine!:top:
@gucijan, odlična kolekcija!
Hvala svima. Za Omikron mogu da kažem da je nov, bio je dva puta po pola sata na mojoj ruci. Inače je to sat na navijanje i da ima datum češće bih ga nosio. Zenith ću pokušati da otvorim ali sa čime ne bih da ga izgrebem-inače nije otvaran poslednjih 25 godina koliko je kod mene niti čišćen ili slično-nije bilo potrebe.
I ja Vam se zahvaljujem. I Izdrzacu vise nego do Bozica :)
Drustvo, lepi satovi :). Svaka cast.
@vladas - Ova omega ostavlja bez daha - prava direktorska :)
@milan zmaj - kao i iwc :). Inace, verujem i ja da ces izdrzati duze od Bozica. Katolickog. Al' duze od pravoslavnog ne verujem :P
Cestitke i vladasu i milanu ! :congrats:
sva tri sata su fenomenalna, tri razlicita stila ali svaki je sjajan na svoj nacin!
u zdravlju ih nosili!
@ gucijan
vrlo fina kolekcija, zenith je :top:
@milan zmaj - pridruzujem se i ja cestitkama na prinovama! iwc je savrsen, bruka, extra, brate! balavim nad tim iwc-om i vladinom omegom celo jutro! :D
@vladas
Svaka čast - prelijep sat!
@milan zmaj
Čestitke i tebi!
Mašala!!!
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Kako sam i obecao za joleta i drustvo IWC a posle Fortis ili ce mi drug Vladas postaviti neke slike jer su satovi isli kod njega na expertizu :)
Prilog 3868Prilog 3869Prilog 3870