re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Citat:
milan zmaj kaže:
Angele nema para da uzme Breitlling pa zato kao mu se ne svidjaju...pusti te fore... :)
Znam nikada neće naučiti, umesto da je prodao Rolexa i IWC-a pa kupio pravi sat!:big_boss: Videćeš za par godina će biti, joj što je Breitling dobar, nečuje se mašina, neoseća se na ruci, joj šta sve ima, gde su mi bile oči, samo neće smeti da prizna i onda ga sretnemo u gradu sa Breitlingom na ruci i biće samo upssss!:happy:
Citat:
Marko 5 kaže:
:laugh: Jao ti i taj tvoj Breitling... :laugh: Pa znas da bi sve stavio na ruku osim njega...
Stvarno je najlepsi,jeste malo komercijalan ali lep lep lep! Hvala i salim se naravno!
Nije Markić komrecijalan nimalo, sve je na pravom mestu, šale prijatelja uvek treba da postoje i nikada nema potrebe za potsećanjem da je šala, ona se prepozna!:yes4:
:D:D Imacu to na umu! Hvala na komplimentima,stvarno sam prezadovoljan satom...
1 Priloženi(h) fajl(ova)
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Moj novi pulsar. Inace kupio sam ga ovde na forumu od clana sdbiba. U stvari vise i nije moj, poklonio sam ga, nekako mi ne lezi :) Morace da padne neki citizen.
Prilog 1960Prilog 1961Prilog 1962
@KLL...Lep je to satić, nisi navikao pristaje ti na ruci!
@Misko81 odličan Seiko, zaslužio je poliranje kućišta i stakla, aj sredi ga, stvarno je dobar!:top:
Kako je lep ovaj IWC - top gun , Marko svaka cast na izboru, evo stavio sam ga kao wallpaper.
Marko 5 imas odlicnu kolekciju.Ovaj novi IWC je stvarno top gun medu pilotima.
A ovoj recenici se posebno radujem jer si spomenuo dvije manufakture cije dizajne jako cijenim : Sledi Glashutte ili Zenith cim se bude moglo!
Zenith je ove godine stvarno napravio pravi posao sa svojim dizajnom.Uzivaj u satu!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
slikano za neke druge potrebe, kolekcija automatika privremeno u mom vlasništvu
Prilog 1990
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo moj novog starog sata dobijen od Dedo Majora od strane Ruske vojne sluzbe....pozadi nesto piseprotivudarnjie.....
Kais nije nije originalan ali lepo cuci :))))
Top Gan-vostok :)
Evo jednog Tag/a koji mi se toliko dopao kako lezi na ruci, da ga nisam menjao iako mi je to bio prvobitni plan. Odusevljen sam kvalitetom izdrade pre svega. MOram da pohvalim TAG, bar kada je rec o ovom modelu.