off necu vise::DBasket sam drvo a fudbal derem, nesto malo bolje igram nego mesi i ronaldo:lol:
P.S naravno podrzumevase nego njih dvojica zajedno:lol:
Printable View
Stigao pre 2 dana :)
Orient Semi-Skeleton FDB08005W0
Prilog 27107 Prilog 27108 Prilog 27109 Prilog 27110
Čestitam Luigi :thumbup: kupovina Orient automatika je uvek dobar izbor. Imaju odličan odnos kvalitet-cena.
Jako lep i dobar sat:) Reci mi da li si ga kupovao on-line ili na neki drugi nacin:confused: Ako si preko nekog sajta, mogao bi da napises , koji je sajt upitanju i procedura kupovine, verujem da bi to dosta nasih clanova zanimalo:)
Hvala na cestitkama, i ja sam veoma zadovoljan izborom :)
Sat je kupljen online, preko amazona... Na ebay-u se placa preko Pay Pal-a, koji u Srbiji nije podrzan,ali sam uspeo da nadjem i na nemackom amazonu ovaj sat.. :)
Luigi, čestitke... :thumbup:
Baš je lepo videti novog Orienta (volim tog proizvođača).
Lep, elegantan model, sa zanimljivim kazaljkama...
Neka te dugo služi! :)
P.S. Dopada mi se što su poboljšali pakovanje tj. kutiju. Vidim da je sat postavljen na jastuče. Ranije sam viđala "tapacitanu savitljivu žicu-pločicu" kao nosač ili postolje sata.
Pozdrav!
luigi prelep sat.i ja imam jedan orient automatic i prezadovoljan sam.cestitam sa srecom da ga nosis.
Stigo Japanac :thumbsup: Okacicu svoje slike kasnije, budjavo su ispale preko phona
Uzo sam Seiko SNZF17J1, made in japan, nije sklapan u kini i tako to. Potpuni utisak: osto sam bez teksta, uzivo je hiljadu puta lepsi nego na slikama, velicina extra, detalji odradjeni do perfekcije. Ovo je moj prvi mehanicki i uopste nisam pogresio sto izabrao bas ovaj ! Da bi ste bolje videli sliku zumiranu skroz, desni klik na sliku i view image
http://forum.chronomag.cz/uploads/po...1258139053.jpg
E da, i za kraj :D
http://www.youtube.com/watch?v=KV5BvTGxddw
Čestitam na kupovini prelepog sata. :thumbup: Držao sam sličan u ruci i iznenadila me njegova velika težina. Uživo je još lepši.
U svako slučaju Seiko je uvek dobar izbor.