2 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
@Bursa cestitke, moracemo da spojimo te Belmatike koje smo kupili od Jole-ta. Taj crni je prelem, moracu da ga vidim i uzivo!
@speedy lepa je to kolekcija, iako ne mogu da otvorim slike, znam koji su modeli. Fina je to kolekcija za novog clana ;)
I evo od mene najnovija prinova: Longines Admiral Chrono
Citat:
tolarbo kaže:
... moracemo da spojimo te Belmatike koje smo kupili od Jole-ta. Taj crni je prelem, moracu da ga vidim i uzivo!
Potpuno se slažem, i mene zanimaju tvoji primerci bell-a. A što se tiče sata Longines Admiral Chrono, izgleda brutalno, trebao bi napraviti neku fotografiju na ruci, čisto da vidimo kako čuči. Svaka čast na novom satu.
svaka cast obijici na lepotanima i ja sam juce uzeo bell,racunam sto da i ja nemam njega :) salim se sasvim slucajno ga je bilo u ponudi ma da treba da se sredi slikacu ga ovakvog pa i posle sredjivanja.
Tolarbo sta da ti kazem kad je ono bas za tebe Admiralski satic, odlican...cini mi se masivan pravi sat.
Tolarbo,pridružujem se opštem oduševljenju.
P.S.-Ajde,bre,predstavi jednom tu svoju kolekciju :)
Milane-daj slike!!!
Hocu ali sacekacu jos par dana kad se uradi i Omega pa zajedno...ma da licno mislim da je ovo neki bell krajnje cudan...
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Da36
konacno moj :D
Posle nedelju dana nosenja oko +15sec dnevno ali s obzirom da jedno vreme nije nosen sacekacu da malo legne...
veliko hvala tolarbo!:thumbup:
Prilog 13430Prilog 13431
uskoro neke bolje fotke....ovo ovako na brzaka...
1 Priloženi(h) fajl(ova)
A evo jos jedna prinova....uskoro ce na sredjivanje...
Prilog 13432
Da li moze da se sazna koliko ste platili te Bellmatic-e. Evo sedim sa @tolarbom a on nece da kaze :)
Ma ja samo hocu da kazem da Bellmatic-i nemaju cenu :)