Re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
moze ako je ocuvana..ali da mi doplatis nema nista bez doplate...
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo jednog vremešnog člana moje kolekcije, ali apsolutno omiljenog, sa stilom :thumbup: Sat je iz 1975., radi se o poklonu i ima i emotivnu vrednost a i nasledstvo je moje supruge ali ga ja nosim ;)
Citat:
bursa kaže:
Auuu, bre, bre, mlogo lep taj Tag Heuer, nego se menjamo, Ti meni satić a ja tebi ženicu, mlada malo prešlo, ko novo, ma bre ko čaša, lako se kači oko vrata a neskida nikako. Ma milina jedna. :man_in_love:
Ja bi mu za Zenitha dao obe devojke..
moze to sto nosis i to sto vozis eto pa makar ja ostao bez Zenitha,e jel znate da ga je Gandalf iz Gospodara prstenova nosio isod plasta nije moga da se odvaja od njega a i pomagalo mi je 36 000 otucaja za magiju protiv Saorono...
odosmo u off topic izvinjavam se
Citat:
vlajo kaže:
Evo jednog vremešnog člana moje kolekcije, ali apsolutno omiljenog, sa stilom :thumbup: Sat je iz 1975., radi se o poklonu i ima i emotivnu vrednost a i nasledstvo je moje supruge ali ga ja nosim ;)
\Prelep je,to je moj sledeci sat ako Bog da (pare) prelep je
Citat:
vlajo kaže:
Vlajo, Omega je prelepa, a takav dizajn ce sigurno sve nas nadziveti.
Uzivaj u njoj ;)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo jos jedne Omege upravo se vratila iz Svajcarske :D.Slike pre i posle
Prilog 11302
Prilog 11303
koliko je stara omega? joj sto se sija :D
hakuna, jel mozes malo detaljnije da nam napises gde je to bila omega, ko je radio restauraciju itd. :) odlicno uradjeno!
Jel to stavljen brojčanik iz nekog drugog modela?