Re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
evo i jednog mog ulova od pre 2-3 dana. dopao mi se zbog vintage detalja - sekundare i masivnih indeksa za sate. :) unutra je automatski mehanizam sa 25 rubina, vrlo lepo radi. malo poliranje pleksija i kucista u kucnoj radinosti, i bice kao nov.
http://i247.photobucket.com/albums/g...c-IMG_0232.jpg
Dobar Dobar Omikron nema sta imam i ja jednog sa crvenim ciferom strava je ista mu je sekundara i isto ima 25 rubina radi super i moj model ima celicno kuciste ako i ovaj ima celicno kuciste onda to je top, jer vecina njih koje sam video kuciste im je niklovano
u svaki slucaj dobar sat, nije mi jasna samo politika omikrona dali ovaj brend jos postoji imaju sajt na kome su satovi koji kostaju od 3,500 dolara i navise ali nigde vise od njih ni traga ni glasa ovo je njihov sajt http://www.omikronwatches.com
^ mislim da jednom watchmag rece da taj novi omikron nema nista zajednicko sa nasim starim omikronima, odnosno, da je to nova firma koja pokusava da se 'svercuje' pod starim imenom i logom nekada ne tako loseg brenda.
7 Priloženi(h) fajl(ova)
Posto Milan nije hteo da nas udostoji lepih fotki ovog mehanizma :) i ja ga prozivao kako nema dekoracije na njemu, ima, ima, :) evo ja cu probati....:flapper:
Prilog 11090Prilog 11091Prilog 11092Prilog 11093Prilog 11094Prilog 11095Prilog 11096
:congrats:
lepo, lepo..... :D
kupio si nov sat?
samo da ga zadrziz,ja nisam odavno toliko patio za nekim satom kao za chopardom.. lagan,lep ma uhh
nos ga daj mu sansu
E Nikola,Nikola,kad sam ti ja pricao da je mehanizam lepo dekorisan ti mi nisi verovao...
Prelep sat,cestitam.
Taj Chopard ima nesto sto te bukvalno tera da se zaljubis u njega...
Milane,ne bih se bas slozio da je lagan sat obzirom da ni gumena ni kozna narukvica nisu teske a sat sa njima ima finu masu.
:congrats:Cestitam,Nikola.To je jedan od najlepsih satova,kako na forumu,tako i uposte.
Da ga u zdravlju nosis i zadrzis,za razliku od zmaja,koji sad tiho pati.:)
ajoj, nije valjda da kopirate ove uobrazene beogradjane milana i marka...prvo igy strajkera pa nikola choparda...
salu na stranu, prelep sat, kroz par godina imace slavu kao rolexova daytona ;)
PS svi kupise sebi satove samo ja ostadoh na kontu jednog brajtlinga....