re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Drugari, ja ovde ništa ne vidim. :hmmmm: Sistem sa postavljanjem priloga sam testirao pre neki dan i radi, nema bagova, tako da ne znam zbog čega dolazi do ovih problema. :dontknow:
Probajte ponovo da okačite slike, verovatno niste nešto dobro odradili prilikom procedure postavljanja. Ili koristite tinypic servis, možda je tako lakše. :)
Pozdrav
pa vidim ja postavljam svoj IWC a ono nece...i jos iz moje kolekcije ali nesto nece:)))))
daj resite to:)))
:congrats: :congrats: :congrats:
Prosto sjajno.
Oni piloti... :man_in_love:
Pozdrav
Pozdrav iz Makedonije svim ljubiteljima dobrih satova , ovih dana napravicu slike mojih satova i postaviti ih na forum inace ljubitelj sam retro satova , koji imaju automatsko navijanje .
Pozdrav i dobrodošao! Očekujemo tvoje slike uskoro... :)
Citat:
Marko 5 kaže:
Forum je stvarno odlican i ljudi na njemu pocev od admina i moderatora pa na dalje,stvarno svaka vam cast! Resio sam da podelim sa vama moju kolekciju,to je najmanje sto mogu uzivajte i svaki komentar i misljenje su dobrodosli!
http://img684.imageshack.us/img684/8041/dsc0270k.jpg
Ovaj IWC desno, uhh.. :man_in_love: I ostala 2 nista manje.. Stvarno impresivna kolekcija, sve cestitke!
Pozdrav,
Aleksandar
Da,stvarno impresivna kolekcija replika,sem možda onog Tissot-a i Cerruti-ja.......
Citat:
Larosa kaže:
Da,stvarno impresivna kolekcija replika,sem možda onog Tissot-a i Cerruti-ja.......
Obrazloži!
Kod onog UTC-a,kod originala je prozor za vremenske zone gore,a ne dole plus IWC ne bi stavio na takav sat,i još ako je u zlatu,tako "smešnu" narukvicu.
Drugo što je za sumnju,a prosto bode oči,a u glavi stvara neka čudna pitanja,je istovetna boja "zlata" i kod "IWC"-a i kod "Rolexa"?
A da bi se razvejala sumnja u autentičnost ovih satova,najbolje je da nam se Marko 5 javi i odbrani ili dokaže da nisam u pravu.
Zar ne mislite da onaj koji poseduje "ovakvu" kolekciju ali pravu,da bi je pretstavio zajedno sa kutijama a ne na nekoj krpi?