2 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
evo par slika jednog novog digitalca u mom posedu :D Prilog 8691 10 god baterije,200m vodootporan,dobro napravljen sa udobnim kaisem,5 alarma 5 svetskih vremena stoperica,osvetljenje,zvucni signali i jos svasta nesto sto ne znam sta je... ;);) Prilog 8692http://www.svetsatova.com/forum/images/misc/pencil.pngi sve to za 3700 din (sa popustom ina ce je celih 4100,kupljen u sense u Knezu)...gdo to moze? kod Casia :D :D :D
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Ovih dana mi je stigla gumena narukvica iz Nemacke,kupljena preko e-bay-a,uz pomoc jednog drugara.Totalno je "no name",ali mi se jako svidja i bas "pase"na sat.Cena 11 evra.S obzirom da sutra palim na more,stigla je u pravo vreme.
Takodje sam dosao u posed i jedne braon kozne sa belim stepom,koju mi je nabavio milan zmaj i kojem se i ovim putem zahvaljujem na ulozenom trudu i nesebicnoj pomoci.:adore:Slike kad se vrnem sa letovanja.Hvala,zmaju.:top:
kovenko preduhitrio si me! baš smi se ovaj model svideo, za svaki dan što bi se reklo.sat je super,čestitam
6 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav drustvo, da predstavim neke od mojih satica iz pocetnicke kolekcije po starini naravno :)))
Geneva Sport Prima, Cortebert grand prix, Glashutte Spezichron, Seiko 5 automatic, Fossil Blue i Diesel. Negde po kuci mi se mota i jedan Casio Edifice, Poljot i neka Pobeda, ali ne znam gde su mi :(
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav. Već duže vremena vas pratim te sam dosta toga zanimljivog i poučnog našao na SvetuSatova. Evo da predstavim jedan svoj satić radiusa 45mm :)
Prilog 8758Prilog 8759