re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Citat:
Neša kaže:
Simo, ako ovo čitaš, imaš pivo/kafu od mene obavezno, a naravno, bilo bi zgodno videti i još društva.
fala neso, nego, da, drustvo se vec okuplja, ali ajte ljudi malo dalje od te ski staze, dodjite na dunav, pa ide leto! :D
Citat:
tolarbo kaže:
Ma Sima nam je bas zauzet, a kada je tako dugo zauzet, mora da ces nas iznenaditi nekim novim, lepim, saticem!
haha, izgleda da si u pravu, miki! ima nekoliko zanimljivih noviteta i kod mene.
evo jednog, za kojim sam potpuno odlepio! :man_in_love:
Citizen Alarm Date, tzv. Zvoncica, kako ga je krstio Neša :), proizveden aprila 1969!
nazalost, neka bolja slicica i test morace da sacekaju da mi malo prodje guzva... :(
http://i247.photobucket.com/albums/g...alarm-date.jpg
Fenomenalan! Na pomenuto druženje ga obavezno nosiš :beer:
naravno!
nego, cini mi se da cemo na druzenja poceti da dolazimo sa blindiranim koferima! :D
Čekaj bre da kupimo neki panerai, pa da bar znamo zašto rizikujemo. A ako se pojavi par likova sa satovima u torbi, zvaće nam policiju :laugh:
^ bice to afera kofer II... :secret: mozda je i siroti dacic samo nosio svoj sat u koferu onomad?
Citat:
Neša kaže:
Evo nekoliko sličica najnovijeg ulova i nečeg starog:
Prilog 7245
Darwil koji sam dobio na poklon od Sime Hrabrog, na čemu mu se i javno zahvaljujem. Upravo je očišćen i podvrgnut kozmetičkom tretmanu-
Prilog 7243Prilog 7244
Seiko 5606-5211
Prilog 7246
Seiko 6139-7080
Očigledno je da nemam talenta za fotografiju, jer sva tri izgledaju mnogo bolje u prirodi ;-)
Čestitke Nešo! Iskreno, ovo nije moj omiljeni oblik kućišta za 6139, ali svaki vintage seiko chronograph zaslužuje da bude primećen! :congrats:
Citat:
sima hrabri kaže:
fala neso, nego, da, drustvo se vec okuplja, ali ajte ljudi malo dalje od te ski staze, dodjite na dunav, pa ide leto! :D
Couldn't agree more... A i ako drugi neće, valjda nas ima dovoljno da se otcepimo i napravimo svoju zemunsko-novobeogradsku frakciju... :sarcastic:
Citat:
haha, izgleda da si u pravu, miki! ima nekoliko zanimljivih noviteta i kod mene.
evo jednog, za kojim sam potpuno odlepio! :man_in_love:
Citizen Alarm Date, tzv. Zvoncica, kako ga je krstio
Neša :), proizveden aprila 1969!
nazalost, neka bolja slicica i test morace da sacekaju da mi malo prodje guzva... :(
http://i247.photobucket.com/albums/g...alarm-date.jpg
Lepo, lepo... Newsflash! Ako želite da budete IN, Vaš ručni sat mora biti stariji od 30 godina i mora da zvoni! :sarcastic:
5 Priloženi(h) fajl(ova)
A sada da vas opet malo smaram sa svojim bell-maticom... :)
Još par sličica, ali ovog puta na metalnoj narukvici pozajmljenoj od bell-ovog digitalnog brata. Iskreno, sat mi je još lepši na metalu nego što je bio na koži. Doduše kožna narukvica sa kojom je došao stvarno nije bila reprezentativna...
Ranije sam delio mišljenje većine forumaša da je bellmatic-u mesto isključivo na koži, ali sada vidim da mi uopšte neće biti problem da narukvicu prilagođavam godišnjem dobu... U svakom slučaju, uskoro će dobiti i nove braon cipele...
Prilog 7292Prilog 7295Prilog 7293Prilog 7294Prilog 7296
Mislim da ćeš na prvi sastanak naše „prekosavske" (da ne kažem prekomorske) frakcije morati da poneseš par komada iz svoje kolekcije, uključujući i prinovu iz prethodnog posta. Ako može mala sugestija za braon cipele ovog Japanca - bile bi lepe sa belim kožnim štepom.
Moracemo i rukavice da ponesemo ;)
Prilog 7307
Lep dan danas