Zenith Watch Manufacturer е швајцарски производител на часовници кои се специјално дизајнирани за авијацијата и истите можат да издржат ненадејни насилни вибрации и флуктуации на температурата, влажноста на воздухот, атмосферскиот притисок, па дури и магнетни полиња.
Zenith Watch Manufacturer
Минатата недела во Базел беа промовирани 5 нови модели кои одлично се профатени од модните критичари. Годинава сигурно ќе бидат парче "железо" кое секој маж би сакал да го има, но ретко кој може да си го дозволи...


1. Zenith Pilot Montre D'Aeronef Type 20 GMT
Zenith промовира 5 нови модели на рачни часовници-zenith-01.jpg

2. Zenith Pilot "Red Baron"
Zenith промовира 5 нови модели на рачни часовници-zenith-02.jpg

3. Zenith Pilot Annual Calendar
Zenith промовира 5 нови модели на рачни часовници-zenith-03.jpg

4. Zenith Pilot Tourbillon
Zenith промовира 5 нови модели на рачни часовници-zenith-04.jpg

5. Zenith Pilot Type 20, 40mm
Zenith промовира 5 нови модели на рачни часовници-zenith-05.jpg