Casio G-Shock GW-5000 - video review
Evo sjajne video recenzije
odličnog GW 5000 modela .
Ujedno , u šestom minutu klipa se pojavljuje , meni jedan od najpoželjnijih , model DW 5600C "Speed"...
Mislim da će ljubitelji G-Shock satova uživati u ovih 10min recenzije...:yes4:
http://www.youtube.com/watch?v=mxFfF...creen&NR=1
Re: Casio G-Shock GW-5000 - video review
Nesto mi se cini da ce neko da kupi G;)
Imam jedan SPEED model za tebe,izguljen,ceka te :D
Kroz džepove mi promaja...:(
Smislicemo neku menjazu ili nesto :) Promaja duva sa obe strane :D
Zainteresovan uvek, te bi bilo lepo sa tvoje strane da budem prvi na spisku !!!! :thumbsup: :rolleyes:
drustvo, gde ima gw, ovi domaci prodaju starije dw modele, gde je to najbolje kupiti?
Evo jednog za J tržište u LE seriji na proverenom sajtu (možda negde ima i jeftinije) ...
Casio G shock GW-S5600-1JF Carbon Fiber Insert Band MULTI BAND 6 Limited Edition Watch
Što se tiče GW 5000 , ja bi ga jurio na ebay-u...
casio gw-5000 | eBay
...a evo i gde je član tiha nabavio svoj GW-M5610-1 , koji je takodje vrhunski model . Možeš pročitati i tihin test, jer je zanimvljivo i propraćeno odličnim fotkama. Gde je kupljen, piše u postu #5
http://www.svetsatova.com/forum/f66/...-1-a-5859.html
hvala za info,
zna li se u cemu je kvaka, cene idu 400-700 USD, kod nasih dilera oko 100 evra za dw modele,
na prvi pogled nije tolika razlika u hardveru da bi cena bila toliko razlicita,
laik sam za casio, imao sam dva tri modela, ali nisam se udubljivao u temu, koristio sam ih kao radne
Modeli G-a i jesu ustvari radni satovi. Rale , u samom klipu se govori o razlici gw i dw ... drugi modul (nisu iste funkcije) , samo na oko iste komponente ...etc....