Hvala bacuska, meni je prelep :drool:
Printable View
Hvala bacuska, meni je prelep :drool:
Veoma lep sat koji još jednom pokazuje da dizajn može biti vanvremenski. Sat bi se sasvim lepo uklopio uz savremenu odeću, a tako je izgledao i akda je napravljen.
Neka te dugo i u zdravlju služi :beer:
Hvala bata Neso, nadam se da hoce.
Bas lep sat! Cestitam! :)
Hvala Zma,hvala
Prvi Cortebert u kolekciji,danas je stigao Prilog 66044 Prilog 66045 Prilog 66046 nadam se da ce ih biti jos.Jel moze neka pomoc oko mehanizma Prilog 66047???
Cestitam na prinovi, lep sat:thumbup:
Sto se mahanizma tice, to bi trebalo da je Unitas 6376(ako ne gresim).
Cestitke:congrats:
I od mene cestitke prelijep je :adore::congrats:
Hvala drustvo
Jucerasnja prinova,dugo ocekivani Marvin.
Prilog 67010 Prilog 67011 Prilog 67012
Ovim modelom sam i vise nego zadovoljan mada generalno bitno je da se spisak zelja(sto se tice satova) smanjuje.
Ne zna se koja slika je lepsa,cestitam
Bravo Zagore :congrats:
Hvala,hvala:D
Čestitke za Marvin :thumbup:
Bravo, lep Marvin.:thumbup:
Hvala drustvo
Lijep Marvin nema se sta dodati stvarno, cestitam:congrats:
Prinova za mesec jun ERC, Mortimin rodjak. U pitanju je ERC Starmaster sa 17 kamencica i sa mortiminim C 66 mehanizmom. Sam sat je lepsi nego na slikama tako da je ispunio moja ocekivanja. E sad ako me rodjaci ispale u avgustu za neku Mortimu tu je ovaj lepotan da me tesi. Prilog 70501 Prilog 70502 Prilog 70503 Prilog 70504 Prilog 70505 Prilog 70506
Dobar, cestitam u zdravlju te sluzio.:beer:
Hvala Rus,nadam se da hoce.
Bas lep " starac "!!! Čestitam!!!
Čestitke za prinovu, baš ima lep starinski šmek :congrats:
Hvala,hvala bratici :adore:
Danasnja prinova,Nivada Prilog 71423 Prilog 71424 Prilog 71425
:congrats:
Cestitam na prinovi. :beer:
Deluje mi odlicno ocuvano, sem ivice stakla koje je cini mi se malo napuklo, ali to su sitnice, da se srediti.
Hvala u pitanju je ogerbotina koja ce ubrzo zaceliti;).Inace stvarno je ocuvan odlicno, ali kako ima mehanizam dobar zvuk cudo jedno.
Danas bio do buvljaka i neocekivano se prinovio za 400din. Satovi su dosta dobro ocuvani ali im nece skoditi jos malo glancanja. Prvo da predstavim mog prvog kineza. Prilog 72575 Prilog 72576 Ovaj model je vec predstavljen na forumu od strane kolege Waltera. Sat je u duhu komunizma,dominira naravno veliki vodja Mao Ce koji mase rucicom(ruka je aktivna svo vreme levo-desno) a na sekundari petokraka normalno crvena.Sat je mehanicki ima cak i rubine.Ako me familija vidi sa ovim komunjarskim cudom nadrljao sam :angry:. Sledeci je rus DIAMANT koji mnogo podseca na Slavu.Prilog 72583 Prilog 72585 Mehanizam je automatik cal.2429(ako ne gresim) sa 27 kamencica.E sad jedino sto sam uspeo da pronadjem je da dolazi iz Celjabinske radionice(Molnija) tako da bi svaka informacija o ovom satu dobro dosla. Umalo zaboravih da iznad krunice se nalazi druker za brzo podesavanje datuma. Sve u svemu dobar obilazak buvljaka........
Danasnja prinova Prilog 74234 Prilog 74235 Prilog 74236
Dobra prinova :thumbup:
:congrats:
Dobra Doxa.:thumbup:
лепа докса! колико је стара? који је мех унутра?
Znam da je iz 70tih,to mi je rekao prethodni vlasnik.Probacu da nesto nadjem o njoj na forumima,inace svaka pomoc dobrodosla je....
Volim satove sa plavim brojčanikom, a još više volim kada takav sat završi kod pravog ljubitelja. Uslikaj mehanizam ako možeš, mada mislim da jeste model iz sedamdesetih, tj. iz doba kada satovi dobijaju još savremeniji dizajn.
Lepa Doxa,uslikaj mehnizam:)|
Probao sam da ga otvorim (iako to ne volim da radim) ali ne ide...Medjutim uspeo sam nesto da iskopam radi se o modelu iz 70tih a mehanizam je ETA 2826. Probacu da uslikam mehanizam kod majstor Djukica jer planiram da odradim servis i naravno da obucem plavca.
Lepa Doxa! Voćni sajt?
Ne nije sa vocke.Nabavio sam je od kolege sa posla