auuu Simke,pa od ovog moze da se rikne!!! svaka cast!
Printable View
auuu Simke,pa od ovog moze da se rikne!!! svaka cast!
Hvala bogami puno Rada i odricanja za Sve to Ali bogt hvala kupovo Sam slupacine i sredjivao pa su postali lepi i spremni za nosenje
Evo jos dva sata iz moje kolekcije za danas Prilog 68357Poljot posvecen lakoj atletickoj olimpijadi iz 1991 . Prilog 68358I Hronograf SWISS _ Wema koji sam predstavio u rubrici servis iz 50 godina
Evo jos jednog ljubimca iz moje male kolekcije neki dan bio na ruci SMP 18 karat Zlato plus celik retko za naci Prilog 68441
Evo jos dva primerka iz moje kolekcije Prilog 68648Caravelle by Bulova za americko trziste DAY-date i Tissot Seastar iz 1979 takodje Day -date
Evo da dodam Jos dva Retka primerka nadodjose put do moje Male radionice naime radi se o Rolexu 16013 iz 1980 Full Set i Omega chronostop iz 1969 Silke slede
Reci mi sta se desilo sa omegom seamaster na ovoj strani. Sta se desilo kazalkama i ciferu? Ko je farbao indekse? Barem mi izgledaju da so obojani na crno?
al imas nekoliko finih satova, cestitke
Omega je imala vodenu stetu i bila je skoro rdjava pa Sam je ja kupio kao no runer i servisirao , posto je Lumina ispala ja Sam ofarbao Indexe i nisam stavljao novu Luminu
simke, koja je funkcija one druge krunice na Omegi od zlata sa crnim markerima
Radi se o takozvanom helium ventilu , koje je intersantan samo za ronioce .