Pročitah sad da se na pepsiju vidi crvena boja pod uv svijetlošću ispod plave koja je nanešena preko...
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Printable View
Možda je to ozbiljan problem za clubbere koji nose pepsi Rolex u izlasku ali za normalnog čoveka, gospodina... isti problem kao micro imperfections koje se nikako ne vide golim okom. :dance3: u prevodu - koga zabole osim hejtera :rolleyes:
Ima vazda zaludnih, pa svašta drndaju po netu. Pa ko stavlja sat pod UV lampu? Trebalo je da ga zvekne o beton pa da proveri da li će da ima oštećenje.;):D
Nije plava boja nanešena preko. Osnovna boja celog bezela je crvena a zatim se deo bezela premazuje sa zaštitnom hemijskom smesom. Taj premazani deo se ponovo sagreva na 1600 stepeni Celzijusa, pri čemu nastaje nova hemijska reakcija u kojoj se deo oboji u plavo.
Uskoro se otvara novi butik u Galeriji u Milanu
Prilog 157635
Prilog 157636
Ovih dana se malo odmaralo, a put me naneo i do Ljubljane, gde sam imao veliko zadovoljstvo da se vidim sa dragim kolegom Predragom i njegovom divnom suprugom!
Par slika iz Ljubljane.
Prilog 157637
Prilog 157638
Po povratku s puta, pravo na uskršnji ručak. Na žalost, samo DJ je moj:D
Prilog 157639
Danas stigao Explorer 40 mm ref 224270
Prilog 157799
Prilog 157800
Prilog 157801
Piksi, šta reći osim uživaj, strašan sat.
:congrats: U zdravlju i veselju da ga nosis....
Hvala puno drugari:beer:
Juče sam baš bio iznenađen pozivom, iskreno očekivao sam da će biti u pitanju neki drugi model, obzirom da sam pokazao interesovanje za Explorer pre 2 meseca, kada je predstavljen ovaj novi model. Svojevremeno sam probao prethodni model od 39 mm i oduševio me je, u smislu da jedan tako jednostavan sat izgleda tako ozbiljno i moćno, tada sam ga probao uporedo sa OP iste dimenzije i Explorer me je "kupio" na prvi pogled, ali tada nisam bio zainteresovan za kupovinu. Pre par godina je, na moju žalost, bio sklonjen iz ponude, a umesto njega je uveden model od 36 mm koji sam doživeo kao premali, tako da čim se ova verzija pojavila, nisam razmišljao ni trena, odmah sam ga naručio.
Kada sam ga danas preuzimao dobio sam informaciju da je u pitanju prvi model koji je stigao u Srbiju.
Naravno, pohvale i ovaj put zaposlenima u Petite Geneve Petrović za fenomenalan odnos sa klijentima i zahvalnost za ovako brzu isporuku.
Jedva čekam prestavljanje!
Čestitke Bojane! Evo, sada imaš više Rolexa kod sebe nego njihov prosečan AD na stanju.
Ovo je istinski bilo brzo i lepo je videti, da se minuli rad poštuje, a očekivati je da će ovaj novi model vrlo brzo dostići potražnju onoj za Subom.
Sa 40,0 mm su mu zaista vratili incijalni smisao: univerzalnost.
Uživaj!
Hvala puno Predraže!
Mada kod kuće mi obično stoji samo jedan, ostalo je za svaki slučaj na bezbednom.
I složio bih se da je ova dimenzija univerzalna za sve prilike, od causual do dress varijante.
Čestitam !!! :congrats:
Čestitam. Odličan . Sveden , jednostavan , i upečatljiv ..
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Hvala kolega srce, potpuno se slažem s tobom. Sveden , jednostavan i upečatljiv ...
Jutros sam ga malo isprobavao i poredio sa DJ koji je 41 mm.
Prvi utisci su da nema bitne razlike u veličini. Ono što mi je na prvi pogled privuklo pažnju je da je krunica nešto veća, što bih svakako pozitivno ocenio. Zatim Oyster narukvica, koja još više doprinosi univerzalnosti i pogodnosti za nošenje u svakoj prilici jer mi jubilarna ipak izgleda formalnije i manje prikladna za sportske varijante.
Evo par sličica
Prilog 157804
Prilog 157805
Prilog 157806
Prilog 157807
Odličan :congrats:!
Čestitam Bojane!
Elegantan i nadasve kvalitetan sat koji može da se nosi u svakoj prilici i u raznim odevnim kombinacijama. [emoji106]
Svaka pohvala i za "Petrovića", ovo je bilo super ekspeditivno.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Porodična
Prilog 158022
Prilog 158023
Na putovanju u Šri Lanki u društvu Colta.
Hram u Kolombu
Prilog 158071
Sirotište za slonove
Prilog 158072
U blizini budističkog hrama Sigirija u društvu majmuna
Prilog 158073
Lotosi
Prilog 158074
u fabrici cejlonskog čaja
Prilog 158075
U hotelu u Kolombu u kome su u glavnom tokom 20. veka odsedali državnici i pooznate ličnosti, među njima i naš Maršal
Prilog 158076