:thumbup:Lepo,Neso.Cestitke.:congrats:
Printable View
:thumbup:Lepo,Neso.Cestitke.:congrats:
Čestitke Nešo. Zaista ne sumnjam da je sat prva liga. Vidi se da Seiko stoji iza svega. Mislim da će biti sve više ljubitelja satova ovog proizvođača. Neka te u zdravlju služi.
Neso - odlican sat, bas mi se dopao :congrats:. Pravi spoj Seikovih... ovaj... J-Springs osobina ;). Jedva cekam opis!
Izgleda lepo.
Aj' sad da sačekamo ono bitno-tvoje utiske.
Hvala svima. Naravno, biće i utisci, a planiram da napišem detaljan tekst o satu. Pokušaću da budem što precizniji, a ako bude pitanja - tu sam.
A i lici malo na Seiko SNZJ63 :thumbup:
http://i.imgur.com/jYay7.jpg
Cestitke za prinovu Neso.
bata-Nele , da se i ja pridružim čestitkama . :congrats: Znaš moj ukus, te ne treba ni da ti pišem, da mi je izabrani model extra !!! :thumbsup: :drool:
Nesa-san, sezona je darivanja pa sam odlucio da Vam poklonim nesto sto ce Vam omoguciti da jos vise uzivate u vasem odredu nindzi :D
Izvolite: (Molim Vas pratite link ispod da biste odabrali velicinu).
http://www.nonstopshop.rs/cms/flick/...eimg/14811.jpg
DECIJI KOSTIM NINDZA PERTINI TOYS 881164 | KOSTIMI ZA MASKENBAL | IGRACKE | DEČIJI KOSTIM NINDŽA PERTINI TOYS 881164
Nemaš ti pojma šta je užitak :D
Izvoli obezbediti ovo sa slike, pa da ozbiljno pričamo o užitku:
http://travelanthropist.com/wp-conte...yoto_Japan.jpg
Prilog 49929 Prilog 49930
Očekujem jednu kartu do Japana, a za ovo sa slika ću se nekako snaći ;)
Vazi! Al' da mi doneses jedan vintidz King Seiko Observatory Chronometer :D
Evo ti jos malo Japana: :D
Prilog 49932 Prilog 49933
Mozda jeste pomalo debilno ali sam se fino ismejao sam sa sobom (a bogami i sa predsobljem) zamisljajuci te u onom kostimu kako glancas nindze :D
Dogovoreno :beer:
Pssst... imam ja za tebe i druge kostime, al' ne bih da kršim pravila foruma :D
Pazi kad sam znao da ces se ti pojaviti sa ovakvom nekom opaskom :D
To mi je dužnost kao moderatoru.
Neša se osetio ugroženim pa se požalio...
Ne bi ni meni bilo prijatno na njegovom mestu.
Šta mi znamo dokle to ide?
:rolleyes:
Pa Vladane, nije u redu da odaješ moju i Bradinu tajnu :D
Treba još i žena da me ostavi zbog toga :D
O.T.
Nešo,Nemoj da ga braniš.Kod tebe je u pitanju jedna vrsta stokholmskog sindroma,što je potpuno razumljivo za tvoje mlade godine i situaciju u kojoj si se našao.
P.S.-Ajde brzo postavi sliku nekog svog sata inače će nam moderatori zaključati temu.
Evo i prinove u kolekciji:
Prilog 58434Prilog 58435Prilog 58436
Ovaj sat je teško uslikati zbog boje cifera, a u prirodi izgleda bolje nego na slici.
Dobar je, cestitam:congrats:
Kako mi se cini, u odlicnom je stanju, sem te jedne kazaljke.
Taj model sa zvezdom i natpisom chistopol je jedan od lepsih.
Jos je i Zakaz mo:thumbup:
Hvala Rus :beer:
Ovih dana ide kod majstora Milovana da mu sredi tu kazaljku, a već razmišljam o novom kaišu, samo nikako da smislim neki retro koji bi se uklapao.
Cestitam Neso:)
BRAVO bata Nele prelep je.:drool:
Evo još jednog satića koji je nedavno dospeo u moju kolekciju.
Naravno, stari kirovski sa oznakom 1МЧЗ. Kao što se vidi na slici, stari kira je odlično očuvan, a ovih dana mu sleduje i jedan lep i nov kaiš, što je svojim izgledom svakako zaslužio. Pošto sam pozajmio fotoaparat jednom prijatelju, nisam uspeo da ga fotografišem ranije.
Sat mi je poklonio naš drugar Serb, na čemu mu se danas i javno zahvaljujem :beer:
Lep kirovski, stvarno je i dobro ocuvan:thumbup:
A Serbu naravno svaka cast...
Lep sat i lep gest,čestitke obojici!:thumbsup:
Lep Kirovski, svaka čast obojici :thumbsup: !
Ma sat je prelep, ali ispadoše mi oči nikako da ukapiram o kojoj se knjzi radi :)
Serb je uvek bio lafčina i drugarčina.
Hvala još jednom, druže moj :beer:
Popovac, knjiga je geteov Egemon.
Nema na cemu Neso:) Drugari hvala na lepim komentarima:) Nesa je veliki poznavalac i ljubitelj ruskih satova , pa ovaj sat je sigurno u pravim rukama:)
Samo mogu da :congrats:
Prilog 62690
Sasvim slučajno sam došao u posed ovog sata, tj. dobio ga na poklon. Novi/stari ninja je Seiko A714-5050, poznat i kao 'Running Man'. Satić je odlično očuvan za svoje godine, a koliko sam shvatio i primetio, relativno malo je nošen.
Serijski broj je 2N1611, ali imam problema da ga nađem u Seiko Calculatoru. Ako sam dobro shvatio, trebalo bi da je iz novembra 1982, pa bih molio za potvrdu.
Dobar ninja:thumbup:
Nema ga stvarno u onom calculatoru, ali trebalo bi da je tako kao sto si napisao.
Prilog 70629Prilog 70630
Upravo pristigla prinova koju je poštar doneo pre nekoliko minuta. Ovaj vremešni komandirac izgleda kao da je juče izašao iz fabrike, a bio je dovoljan samo blagi okret krunice da se kazaljke pokrenu. Sat mi je prodao član Dulan_88 kome se i ovim putem zahvaljujem na ažurnosti i predusretljivosti. Nadam se da će se Dulan malo više aktivirati na forumu, jer je pravi ljubitelj i poznavalac satova sa kojim je prijatno razgovarati.
Čestitam!
Koliko je star i koliki je prečnik ovog sovjeta?
Hvala. Prečnik je 38 mm bez krunice, a trebalo bi da potiče s kraja sedamdesetih ili početka osamdesetih.
Čestitke Nešo. Odličan Komandirski i super očuvan posebno za svoje godine.
Dobar prečnik s obzirom na godine.
Taman ti je!
Čestitke Nešo! Uživaj u novom satu!
Cestitam, dobar komandirac.:thumbup: