Re: MMario - Moj skromni doprinos razvoju casovnicarske industrije
Vec sam te pohvalio na drugoj temi, ali moram jos jednom - trud koji ti uvijek ulozis ne bi li nam opisao i priblizio satove koje nosis - mora da se pohvali! :adore:
Zato i jesmo ovdje... da jedni od drugih ucimo.
Sat je fantastican! Moram da priznam da nisam imao pojma da G-Shock dolazi i sa safirnim staklom.
Mogu samo da ponovim već rečeno-
Odličan sat za razumne pare.
Sa srećom da ga se nanosaš.
Pih, za jedan kvarcni sat i nije loš :D.
Odličan izbor.:thumbup: U zdravlju te služio!
Mario odlican G kao sto sam vec i reko, u zdravlju da ga nosis, bas si me iznenadio ovom kupovinom, nisam te nesto zamisljao sa G-ijem:D. Inace odlicno predstavljanje, sazeto, bas kako treba, slike kao i obicno ne treba trositi rijeci, super:thumbup:
:thumbup: Bravo. Ono Protection, je li to znaci odbranbeno oruzje!? Da vidimo ko sme da nas dira:)
Hvala drustvo, hvala!
arch-m, verovatno zato sto je sat za trziste Japana pa je mozda radi toga saphir staklo na njemu....i meni bilo malo cudno pa smo ga krle i ja testirali (istina samo ono sa vodom, ne bi nesto grecao po njemu, za svaki slucaj)
piksi.....normalno, sigurno je nekakav protection ugradjen unutra....ima upotstvo za koristenje da ti trebaju 3 fakulteta da se naucis sluziti s njim.....
Darko, a fotke.....jbg, da sam ga makar obrisao ili ispuhao (imam i krpicu i puhaljku od Canona :banghead:)
Sada ce me VLADAN P z...... da je njegov lepsi!
Svaka cast Mario, odlicno predstavljanje kao i uvek.:thumbup:
Svaka cast, vrlo lep sat, vrlo pregledan, sigurna sam da ce biti i boljih fotki, malo "licnijih", ove su vise kataloske i docaravaju nam lepotu, masivnost i funkcije sata.
Cestitke na prinovi Mario :congrats:lep sky cocpit.