-
re: Milan Zmaj - moji satovi
-uh , bre, meni taj tvoj RW jezivo dobro izgleda ! :drool: Nadam se ,da ćeš ga zavoleti kao i Rolu, te ću i kasnije moći da uživam u slikama... ja ga, Boga mi, nebi skidao sa ruke celo leto !
PS. -ajd sredi kod taštu, neki sakoV , da imam za okupljanje. Za sat uz garderobu ću lako...;)
-
Sutra slikam RW,bas me briga ko oce da gleda nek gleda ko nece ne mora :)))
samo za tebe bakili..
a za okupljanje...ja bi voleo ovu subotu,mozda ada...videcemo sa glavesinama
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
milan zmaj kaže:
Sutra slikam RW,bas me briga ko oce da gleda nek gleda ko nece ne mora
:)))
samo za tebe bakili..
Srrrccceee moje !!! Samo nek se zna, kakvu braću sa foruma imam !!!!!!! Prilog 23649 Što se okupljanja tiče, voleo bi više nego išta, da "izbombarduješ" tu subotu (po gotovu na Adi). Ma dolazim i bez sakoa, ko ga šljivi !!!:D Tebe , bre, glavešine vole, a i ti jedini najviše potenciraš na druženju .
-
oces da kazes da sam nastran aaaaaaa
hahahah
gde me vole svi me ignorisu
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
-heheeeeeee .... kakvi crno ignorišu. Nema te par dana, forum se pretvori u znak pitanja. Prilog 23650
Nego, ajde sevni poruku na "okupljanju članova" . Za vikend najavilio letnju temperaturu, biće ekstra dan !:yes4:
Uh , zaboravih.... das mislim da si nastran, poveo bi i ženu na okupljanje, ali znajući te kakav si, ne smem da rizikujem !!! Prilog 23651 Prilog 23652
-
Bozeeee,ne smem ni da komentarisem....hahahaha
ocrni ti mene kao nekad neki :))))
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-pa nije valda opet gSima ? :confused: Prilog 23653 :D
-
-
Brate mili....... kakav sat. Ćomile ,brate moj, ove fotke sam sačuvao na PC-u , za svaki slučaj. Svaka ti čast za fotke... i da, baš sam takve fotke hteo, a sad ću ti reći i zašto...
Najverovatnije ćeš pomisliti, da sam totalni ludak, ali...
....nijedan model do sada me nije pogogdio na "setu" (ako me razumeš).
Sećaš se, kad smo bili klinci, pa smo iz nekog razloga tužni i želimo da budemo sami... osećaj, kada nam tog trenutka ne treba niko, ali niko, već uzmemo sebi omiljen i obožavan predmet (da li je to igračka, ili bilo šta) i osamimo se na neko kratko vreme. Mene ovaj RW upravo tako "gadja" u srce. Nekako mi izgleda setno. Kolioko god pomislio da nisam normalan, ali ja da imam ovakav model, samo bi on bio pored mene, kada osetim potrebu da neko (kratko) vreme budem sam. To su oni trenuci "ne treba mi niko i ništa" samo taj RW je tu i to je to. Od kako sam na forumu, videh na netu milijarde satova, jer postadoh zavisnik. Ni jedan model do sada me nije potstakao na takvo razmišljanje, sem ovog RW.
Znaš i sam da volim modele poput onog tvog Glashutte modela... to je meni jedan od moćnijih satova izgledom. Ali ovo je totalno nešto drugo.... ja ovaj RW nebi nikada, ali nikada a možda ni tada razmišljao da prodam, pa šta god drugi mislili o tom brendu ! To mi uopšte nebi bilo ni mrvicu bitno.
Ja svoj ss-18 volim na neki drugi način, te se nadam da ću naleteti na neki model, koji će mi probuditi totalno drugi osećaj, kao što je ovaj Nabucco...
Ej, brate moj, imaš pivo za fotke !!!
-
Baki pustio sam suzu bem te ....:)))
Dajem ti ga na nedelju dana da ga nosis...kazi ako zelis eto ti ga...samo nemoj da ga previse navijas nocu hehehehe...ozbiljan sam..ako ga hoces evo ti ga sutra da ga nosis malo..
-
Ma meni je dovoljno da ga vidim uživo, a kada ga ti imaš, nosiš ,briskaš i slikaš da i mi uživamo, to je kao da ga ja imam, veruj mi !!!!!! :yes4:
-
Citat:
milan zmaj kaže:
Baki pustio sam suzu bem te ....:)))
Care :D
Dobre fotke RW-a, svidja mi se brojcanik.
-
-
Satovi su ti stvarno boli glava.svaka cast treba to izdrzati.
-
uf...vreme je da kupiš nekog rusa...raketu na pr....nabijaš nam komplekse....satovi su ekstra....:adore:
-
-
Citat:
lemi kaže:
uf...vreme je da kupiš nekog rusa...raketu na pr....nabijaš nam komplekse....satovi su ekstra....:adore:
Eeee, da si ti nama živ i zdrav, Milan ima jednu od najlepših raketica na forumu. Pogledaj prve dve slike na ovoj temi. ;)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-e moj brate Nešo , zaboravio je on na prvu stranu, od kako ganja ove "topove-ganove" i sl ...:(
Neće moj brat Zmajković da se ljuti, samo da podsetim...
Prilog 24058
-
A raketica je cerina.....
Prelepa je Raketa...savrsena...moram samo da joj sredim mehanizam...
-
....tttoooooooo brate moj TO ! Samo da se zna, šta znači voleti merače vremena ! Ne sumljam da si znalac, ali me posebno obradovalo (oduševilo) što ostaje princezi !:thumbup:
-
imam lepšu raketicu...ali nemam iwc...koji mi se jako svidja....ali....nema....:banghead:...
-
-
Sjajan sat. IWC mi je mozda i najomiljenija marka, samo da kupim ono sto mi se svidja (iwc seven days) zena bi me ogulila :D Inace, taman sam se pitao sta ce ti toliko slicnih satova sa crnim ciferima ali vidim da jedan ide, ko u emisiji najslabija karika :)
-
Da,za taj navijac kad sam ga probao stvarno mi je doslo da probijem izlog i da trcim dok ne skoce na mene....savrsenstvo...
-
Najsigurnija prodavnica s najnizom cenom je:
IWC Portuguese 7 Day Power reserve - 5001-07 - Time of Switzerland
Ali i tih 7.5k je bas podosta za jedan sat. Ali mehanizam mu je cudestan, dodje mi da rasprodam kolekciju i da imam samo dva sata- casio i iwc-a :D
-
Jeste velika,ali kad se doda da jedna Omega Po ima skoro istu cenu,doduse sa 9500 mehanizmom oda mu dodje da su satovi generalno tisli na 10 ili 15 % gore...Sta ces nafta cini svasta....
I posteno bi bilo,makar bi ja voleo da vidim tvoju kolekciju uvek je lepo uzivati u satovima...kad znas da neko ima nesto lepo onda mozes lepo da ga zamolis da ga slika i da ga stalno gledas...
I moj predjasnji Portofino je jedan sat koji je naizgled obican ali sat kojeg treba imati u bilo kojoj kolekciji...steta je sto se nema para da se sve lepo zadrzi...
-
Taj Portofino je meni stvarno vrhunski sat i jeste šteta, što se nije mogao zadržati...
-
Baki ranije si mogao za stvarno relativne pare da nadjes neki dobar sat,sad sve je gore i gore. Nekako se vise nema obizra kako za starije tako i za ove novije...za koju sam ga ja cenu dao to je jako smesna cena...u to vreme je naravno otisao za neki bolji. covek makar smem da govorim u svoje ime je jako pohlep i oce nesto bolje. divim se ljudima koji imaju sat ma koji god da je i ne opterecuje se za bolji,lepsi....brend...kako ga posle prodati po pliblizno toj ceni po kojoj je kupljen. moja bolest je ne izleciva....
a sto je najgore u svemu tome svaki sat pamtim i volim...nekad mi se i vrate...
-
Milance tu "bolest" mislim da vecina nas na forumu ima,u manjoj ili vecoj meri:lol: :lol:
-
...izvini što ti razvodnjavam temu:blushing:
Prednost tvoje "manije" za satovima se sastoji u tome da si gomilu kvalitetnih satova "provukao" kroz ruke i imao ih. Pa i to je nešto, da ne kažem, možda i bolja varijanta. Realno, kad bi ih sve imao, pitanje je kad bi stigao da uživaš u nošenju.
Nego, mene samo čudi jedna stvar... kako to da se nije našao baš ni jedan model, od stvarno prelepih satova koje si imao, da poželiš da ga imaš ceo život ? (recimo iwc aqua) Sve ostale prodaješ, nabavljaš bolje, ali bar jedan da ostane (poput Rakete za ćeru)
A što se tiče sadašnjih cena satova, skroz si u pravu. Jeste sve gore i gore i prenapumpavanje cena je u skoro svakom "mid range" brendu...
-
Care, care, gospodare, kol'ko ima sati?
http://i1097.photobucket.com/albums/...j/IMAG0649.jpg
Sorry Zmaje, malo ti kvarim temu... Nego, da te pitam... koja ti adresa i kad ideš na na neki izlet?
;)
-
IWC aqua sam video da si imao, i zao mi je sto nisam ni znao da je prodajes. A za portofino nisam ni cuo da si ga imao a kamo li tek da si ga prodavao :(
-
Sto se tice aqua imao sam i chrono i 2000 i mislio da mi je crklo nesto na autu,pa evo placem...portofino je skinut s ruke...
sad i ne znam vise zbog kojeg :))
-
Heh, steta, nisam znao inace bih bio zainteresovani kupac. A iwc sam kod nas jedino vidjao u ponudi markove (xvi je bio poslednji) po sasvim ok cenama ali mi taj model deluje veoma obicno. AL zato aqua ... :)
-
od sad ovde moze samo neki vintage...dosta sam se izlomio i mozgao i prosto ne mogu vise...
a sad malo kome se svidja ne uziva u ovom lepom navijacu....jos kad pugo zavrsi....
http://i1097.photobucket.com/albums/...j/IMG_2548.jpg ..
http://i1097.photobucket.com/albums/...j/IMG_2541.jpg .....
http://i1097.photobucket.com/albums/...j/IMG_2524.jpg
Giorni Brevettato" PAM 00339
-
-
super je sat ali meni je lepsi onaj tvoj rolex
-
Meni su tu negde :)
vise mi je muka kombinacija i to je to....hvala ti jagose hvala svima..
p.s. kad ces jagose da pokazes orangazadu :)))
-
Lepo, toliki satovi, a jutros šetaš Požeškom bez i 1 !
-