Re: Milan Zmaj - moji satovi
Iskreno ovaj JLC ima masu stvariji koje meni nisu omiljene, sat je od titanijuma ja nesto ne volim satove od tianijuma, deluju mi nekako suplje, precnik od 46mm isto je malo preveliko za mene, pisanija po ciferu mi takodje nije omiljena.
Medjutim ovo je jedan od retkih satova koji me je potpuno ostavio bez daha i od kada sam ga pre nekoliko dana video o njemu sve vreme razmisljam.
Sve je savrseno to sto je od titanijuma deluje tako mocno i ima ozbiljnu masu. Velicina od 46mm mu sjajno pristaje tako da na ruci odlicno lezi, imena gradova su tako dobro uradjena da uopste ne smanjuju citljivost.
Alarm, e to je tek posebna prica, kad ga cujete imate nevidjen osecaj, ja sam pre nego sto sam imao priliku da vidim ovaj sat uzivo samo ga video na Youtubeu, to nije ni prici onom osecaju kad krene da zvoni uzivo.
Milane svaka cast, skoro da bi trebalo da ti pozelim da ga se sto pre resis, jer ukoliko ostane duze kod tebe prestaces cak i da gledas druge satove. Sjajan sat.
Sub odlican opis...bolji i od mojeg....hvala druze :lol:
Neko rece vodomer...video si i da vodomer moze lepo do stoji,a pogotovo jlc ali ajde...
:))
Pa i nema bas neke odlike vodomjera osim precnika koji je malo veci, ali kao vlasnik sata tih dimenzija mogu reci da nije nista strasno. Cak izgleda vrlo elegantno na ruci, samo nemoj onaj plavi kais da mu stavis:nono:
Sat je stvarno dobar i taj precnik na takvom satu ne izgleda preveliko, ali nemoj sad da preterujemo, ipak ga ne bih svrstavao menju elegantne satove.
Inace valjda ce biti prilike da se sat vidi i uzivo.;)
Vintage satovi kojih su velicina uglavnom bili? Znamo,a ljudi se nisu uvelicavali vremenom pa da su zbog toga rasli i obimi satova ,a i trenutne velicne 38-48 mm je ako pogledamo sad ono sto se trazi...
po meni ili ja bi mogao da nosim sat od 38 mm i navikao bi se kao sto se i navikavam na 46 mm,sve je to svar ukusa ili za mene jedina solucija za ovaj
Sat i nije i jeste elegantan,uostalom videcete ga i kad nosim odelo pa se moze proceniti,naravno nije Visodate ili Portofino ili Bambino ali ima i elegantnih delova :)
Videces ga RUS naravno
Ja sam takodje imao priliku , da vidim sat uživo. Kod pojedinih modela je zajsta nemoguće pokazati slikama, klipovima, specifikacijama na papiru, realnost i kako to izgleda uživo. Šteta što smo poprilično ojadjena zemlja, te nemamo priliku da vidimo i "propipamo" sve što želimo .
Posle ovoga što je sub napisao, teško da se šta može dodati . Za njega ne bih mogao reći "lepuškast, satić, sladak" , već moćan , markantan , neuobičajan i svakako odlično uklopljen i izbalansiran .
I da, i te kako ide na ozbiljno odelce, bar meni. O ovom komadu se jednostavno ne može dati neki sud na osnovu "net" zapažanja, jer očigledno nije namenjen za ulogu "glumca" na klipovima i "starletu" za fotkanje , već za uživanje u nošenju i upotrebi....
Čestitke si već dobio uživo, a da duguješ crno-točeno, duguješ :P
:) Imam osecaj da ga branite od nekog :)
Jaeger je to nema potrebe..i da je vodomer i da je onakav i ovakav ok je :)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Kakve to ima veze što je Jaeger, majke ti ? Prilog 76487 Misliš da od njih ne postoji model, koji ti se nebi svideo ? Ne priča se o kvalitetu koji je naravno ne osporan, već o tome da je teško slikama dočarati stvarnost, to je sve...
A što se odbrane tiče, imao si i ti ružnjikavih modela, već se nije komentarisalo ni pozitivno, ni negativno, bar sa moje strane ! Prilog 76488