Наравно..и треба да си срећан. Честитке са моје стране.јако леп сат.
Printable View
Наравно..и треба да си срећан. Честитке са моје стране.јако леп сат.
Čestitam i ja.
Kao što već jednom rekoh-svako bi trebao da ima barem jedan kvarcni sat iz mnogo razloga.
Ti si napravio lep izbor.
Lep sat Lemi, čestitam! :thumbup:
U zdravlju da ga nosis:D
Cestitam ti na satu. Uvek je lepo videti kad se uveca kolekicija...i za oko je lepo. U zdravlju ga nosio
Čestitke i od mene. Lep sat, renomiranog proizvođača.
Uzgred, kazaljke su veoma interesantne.
hvala svima na čestitkama...:lol:
Lemi,sa zadovoljstvom sam odgledao tvoju kolekciju satova.Čestitam i na izboru i na održavanju satova.Bravo!
svim članovima pravoslavne vereispovesti želim srećan božić....HRISTOS SE RODI.....
S T I G L A JEEEEEE.....trebalo je 19 dana,ali se isplatilo,moj omiljeni model kućišta 090.....oduševljem sam,znate onaj osećaj kao u školi,uradite kontrolni i očekujete trojku kad ono dobijete peticu....evo par sličica idem da je "navrnem" na ruku pa ću za nekoliko dana malo i filozofirati o njoj,za sada imam utisak "neočekivanog".....super je...tako sam....
:lol:......:man_in_love:.......:w00t:.......:laugh :.......:no:......:thumbup:....:rolleyes:.....
Prilog 61802Prilog 61803Prilog 61804Prilog 61805Prilog 61806
Prilog 61807Prilog 61808Prilog 61809Prilog 61810Prilog 61811
....inače stigao je i još jedan novi brazel sa istog modela.....da se nadje....
Prilog 61826Prilog 61828Prilog 61829Prilog 61830
.....:flapper:.......
Čestitke :congrats:. Lep sat, sviđa mi oblik kućišta i brojčanik je lep. Uzimanje rezervnog rotirajućeg prstena je mudar potez.
Lepo, Lemi. Ovaj sat je apsolutno a ne relativno odlican (gledajuci odnos cena - kvalitet). Rado bih ga nosio na ruci.
Uzivaj.
reci nesto vise kolikoje ispalo .....
svaka cas sa srecom ga nosio:congrats:
svaka cast,sa srecom ga nosio!!!! jesi ovo uzeo jos jedan bazel???
Lemi, moze fotka neka na ruci i da mi kazes koliki je obim tvog zgloba!?
razmisljam vec mesec dana o kupovini ali ne mogu da odlucim koji oblik kucista!
Lemi, svaka cast:congrats:
Ti si probio led sa ovim modelom;)
Inace i meni se jako dopada, samo cekam da vidim kolika ce cena da bude onog novig Radio Room modela, ako preteraju, uzimam ovaj model sigurno.
Definitivno i po meni ovo je najlepsi oblik kucista. Odlican izbor i sve cestitke na kupovini i dodatnog bazel-a! Uzivaj u prelepom satu!
Sve cestitke na satu u zdravlju da ga nosis:congrats:
Pridruzujem se cestitkama,nek te dobro sluzi:thumbsup:.Odlicno si odabrao.Svidja mi se oblik kucista,vidim da su Rusi podigli cene za koji eur.Kad se slegnu utisci napisi nam koju rec kako je tekla porudzbina i dal je sve bilo ok.I koja slika na ruci.
Da, da podigli rusi cene:(
Mada to se znalo, Meranom je vise puta to naglasio na wusu da ce da podignu cene, nazalost:(
Interesantno kućište... U zdravlje da ga nosiš, i da te lepo i dugo služi!
Za 6, bili su 60e, sad su 66e. :(
Pridružujem se čestitkama :beer:
hvala svima na čestitkama,sat sa dotatnom koronom je izašao 68 eura,inače kućište je veće od izvornog modela i ima širu narukvicu 22 milimetara,više slika i uporedni test sa izvornim modelom uskoro...a za nestrpljive slike na ruci...
Prilog 61867Prilog 61868Prilog 61869Prilog 61870Prilog 61871Prilog 61872
.....savršeno leži,inače zglob mi je mali....samo zglob....:D.....
Lemi, jedno pitanje.
Jel narukvica bolja od one sto dolazi sa ostalim modelima ili je neupotrebljiva kao i ona?
Covece, lep je, ne mora da se modifikuje...
narukvica je loša,ja ću je sigurno zamenuti gumenom i univerzalnom čeličnom....
Lemi, je l bezel hromirani ili je prohrom? Sat je odlican.
oooooodlicno lezi na ruci!!
Lemi slike su odlicne.
Lemi, svaka cast! bas lep sat!!! Cestitam! :)
Izgleda da su uvazili kritike sa Foruma...
Da, video sam, ni meni nije jasno:confused:, ali dobro je da su vratili stare cene.
rusi su to....
Bravo Lemi, odlična amfibija!:thumbsup:
kao što sam spomenuo,original narukvica ide u kutiju zbog lošeg kvaliteta izrade....držim sat u ruci i razmišljam...Prilog 63613Prilog 63614....ma krećem sa isprobavanjem,pošto je u pitanju diver sat,takve će i narukvice da budu....za početak klasična diver kaučuk narukvica...Prilog 63615Prilog 63616Prilog 63617.....zadovoljan sam lepo mu stoji...pravi diver......ali idemo dalje imam još nešto za probu...crno-crveni nato kajš...uuuu...Prilog 63618Prilog 63619Prilog 63620Prilog 63621Prilog 63622Prilog 63623....eeekksstraaa je....ali još nešto imam....mesh (milanese)....Prilog 63624Prilog 63625Prilog 63626Prilog 63627Prilog 63628Prilog 63629Prilog 63630....meni su svi dobri stavio bih sve odjednom da mogu,a šta vi kažete drugari....
odlicne su sve,samo zavisi za koju priliku ces na koju narukvicu da ga stavis:) ja sam vise za diver kaucuk narukvicu...