4 Priloženi(h) fajl(ova)
legenda1988 - moji satovi
Pozdrav svima ! Ja sam Nemanja, od skora sam ovde na forumu malo listam, citam itd.. pa sam resio da ostavim svoji prvo post i da se predstavim (nik jeste ludacki ali je star 15 godina koliko i email pa mi je sad i simpaticno da ga koristim :P )
u skladu sa temom postavicu prvo svoj prvi sat koji sam dobio od roditelja pre 15ak godina (nisam sigran ali ima dosta) kad je i izasao mozda malo jace u pitanju je Casio Illuminator DW-285, digitalac :) meni drag iz razloga sto mi je to prvi sat koji sam dobio...
Casio Illuminator DW-285
Prilog 91705
Prilog 91706
Prilog 91707
Prilog 91708
nije bog zna kako ocuvan, nisam ga stedeo :lol: ... sad je vec druga prica al sta dete zna sta je sat.. salim se naravno... menjan mu je kais jer ga je slana voda pojela posle 3-4godine od tad se vise nisam kupao sa njim mozda sam malo odrastao pa zbog toga :D ...
Toliko od mene o mom prvom satu... kasnije cu i ostale i nadam se da ce ih biti jos vise :D:D:lol::lol:
Re: legenda1988 - moji satovi
Dobrodošlica za legendu :)
Prvi sat je super-čekamo nastavak.
za Nemanju :) :)
hvala za dobrodoslicu ! evo vec sam imao prvu trgovinu na forumu :D
- a sto se sata tice on je ludnica ja ne znam na njega je sve zivo palo udaren bezbroj puta, a "ekran" ;D kao nov nema ogrebotina...
ne budi lenj, postavi slike sata, osecam da imas neki besan sat u steku hehehe
Dobrodošao ! :top:
Pravo je uživanje imati retro digitalca, pogotovu ako sobom nosi i sentimetalu. Casio je stvarno šampion u izdržavanju "maltretiranja" , a tvom primerku to vrlo dobro stoji. Čak i da si ga sačuvao da bude kao nov, meni nebi bilo to to. Ovako, sa ožiljcima, on nosi debelu priču i vraća na lepe trenutke u životu .
Dakle, prvi predstavljeni Casio je meni VRH :thumbsup: , a za ostale strpljivo čekamo...
5 Priloženi(h) fajl(ova)
:D eh da je tako :) cim zavrsim fax nadam se da cu moci bar 1-2 u 6-12m da kupim :) :)
al ajde evo jos neki lose vreme napolju ne uci mi se :)
Moj prvi "analogni" sat :) Casio Edifice
Prilog 91718
Prilog 91719
:) nikako bateriju da mu zamenim :)
Guess :) njega sam dobio za 18 rodjendan :)
Prilog 91720
Prilog 91721
Prilog 91722
malo sam bezobrazno pokrio posvetu :D :D
imam novi Casio castio sam se za rodjendan Edifice 527 ali cekam narukvicu koznu da mu stavim pa cu ga slikati :)
5 Priloženi(h) fajl(ova)
stigao kais za 527, zahvaljujem se clanu foruma na odlicnoj saradnji...
evo slikica
Prilog 91895
Prilog 91896
Prilog 91897
Prilog 91898
Prilog 91900
sa ovom narukvicom odlicno izgleda 2x lepse nego sa metalnom, mada je to realno subjektivno misljenje
Lepo izgleda.:thumbup:
Nego, jel to kopca od nekog Poljota? Sve mi se cini da jeste.:)
Super mu je legao kaiš! :)