Ni ja sad kad sam je video ovako sredjenu, ali nema veze...:D
Printable View
Ni ja sad kad sam je video ovako sredjenu, ali nema veze...:D
Odlično si sredio raketicu :beer:
Neka te dugo i u zdravlju služi.
Drugari, da li izvesti sledeci poduhvat? Dosao sam na ideju da mog Sinna prebacim u model sa bezelom. Zapravo nije nista slozeno, jedini deo koji treba da nabavim je bezel, sve ostalo je identicno. Cena bezela je 28 eura, sto nije uopste strasno, mada je slanje osigurane posiljke 25 eura. Moram probati da ih ubedim da mi posalju normalnom postom. Meni se svidja malo sportskiji i robusniji izgled modela sa bezelom, a i pleksi je bolje zasticen. A uvek se moze vratiti na prethodno stanje. Sta mislite?
Prilog 57130
Zasto da ne, kao sto i sam kazes, nista ne gubis.
Uvek mozes da vratis prethodni.:)
Jedino sto je po meni malo glupo je da platis 25e slanje, za nesto sto kosta 28e.
Trazi im da ti salju obicnom postom, na tvoju odgovornost.
Ja mislim da ti je to dobra ideja,uvek se mozes vratiti na staru varijantu.Jedino ako mozed da izdejstvujes da ti posalju obicnom postom.Sa novim bazelom i na tvom Nato kaisu izgledace extra.Mozes da kombinujes sportski,vojni fazon.
Jedva sam ih ubedio i da mi posalju. Ali probacu svakako da ih zamolim da to urade obicnom postom. Ubedjivali su me da im ja saljem sat zbog toga, kao tesko je promeniti bezel:blink: Svakako cu pre nego sto narucim otici do Simovica da vidim jel zaista komplikovano da se to odradi.
Ne znam stvarno koliko moze da bude komplikovana zamena bezela.:confused:
Menjaj!!! :)
Ja ne bih menjao,taj bezel na ovom hrono satu je ono baš višak.....:no:
Samo nepotrebno "opterećuje" celokupnu sliku sata,koji je klasičan hronograf.Diver već imaš i to jedan od najboljih :thumbsup:
Sta ja znam donekle se slazem sa larosom. Ja preterano ne volim modifikacije. Ali sa druge strane nije prevelika investicija , pa ako ti je cef sto da ne:)
Meni se dopada, potpuno drugi sat. Volim osećaj robusnosti, a bazel mu upravo to daje :) Ne bih časio časa... ;)
off
A, što se modifikacije tiče, ja nisam protiv ukoliko je to odradi sa ukusom, a ne samo da se nešto zameni, po cenu svega... Recimo, jedna od najuspešnijih modifikacija po meni je seiko skx007 sa brojčanikom od skx171 i kazaljkama sa seiko samuraja titanijumske verzije... :man_in_love: Ako nekada budem imao 007, tako ću ga modifikovati...
off
^Za komentar o amfibiji, BIG LIKE:thumbup:
Krstin radi ono sto volis i sto ti se svidja,u ovom slucaju napravices odlican izbor,svakako imas opciju da vratis,samo napred
Izgleda ipak nije sve tako jednostavno. Pitanje je kako je tahi skala pricvrscena za brojcanik, i da li ce po skidanju ostati tragovi ili rupice. Druga stvar je kako funkcionise taj sistem na bezelu, a i da bi se stavio mora se rasklopiti kuciste, pa opet sta ako pukne pleksi pri skidanju. Tako da cu se jos malo konsultovati sa Sinnom, ali odustajem verovatno:)
Pametno.....:congrats:
A jesi li vidjao negde vec modifikovane kao sto si mislio da radis?
Pa nisam vidjao modifikovane. Nije to zapravo modifikacija. Isti je model, a jedina razlika je u tahi skali i bezelu. Medjutim izgleda ipak nije tako lako izvesti promenu. Oni to mogu da mi odrade u Sinnu, ali mi se ne salje sat zbog toga.
pa cim je razlika onda je modifikovan ili ajde mozda drugi naziv..svidela mi se "promena" pa zato mi je zao...
Volim ove snezne sa Seikom:)
Prilog 62336Prilog 62337Prilog 62338Prilog 62339
Dobarrr ali sneg mrzim......
Zasluzio sam da se malo pocastim... :)
Prilog 81505
Pocasti nas sa jos kojom slikom,satina,cestitam:thumbsup:
Valjda jesi:D. Odlican HC i jos plavi. Meni ljepsi nego crni. Cestitam neka te dugo sluzi mada ne sumnjam da hoce. Ocekujemo jos slika nemoj da skrtaris:D. Ja sam dugo bio zagrijan za taj model, ali sad ih vec ima dosta na forumu, nista moracu novi model da kupim:lol:
Hvala drugari:thumbup: Nema se vremena za predstavljanje, mozda ga islikam za vikend:)
Odlican sat, narocito mi se svidja ta kvarcna verzija.:thumbup:
Krstin, veoma lep sat, u zdravlju da ga nosiš! I meni se više sviđa plavi, baš mu stoji ta boja.
priklucujem se cestitkama sa srecom ga nosio veoma lep sat:thumbsup:
Zvanično čestitam i ja. :) Uživaj u novom satu!
Pozz!
krstin sa srecom da ga nosis
U zdravlju ga nosio!
Cestitke Kristin na HC-u! Odlican model. :D :thumbup:
Bas me zanimaju dojmovi nakon par nosenja..
Neka je sa srecom Krstin.Odlicno cascavanje :congrats:
Dobro ti dosao i lepo služio !!!
:congrats::congrats::congrats:
Krstin, svaka cast :congrats:! Definitivno sat sa stilom :adore:.
Pridružujem se čestitkama ! :congrats:
Hvala svima na cestitkama:thank_you2:
Sad cu napisati jedan testic kratak:)
Vreme je proletelo, a sa njim je doslo i do brojnih promena. Od satova koje sam predstavio na prvoj stranici 2012. godine, do danasnjeg dana, gotovo sve se promenilo. Svakako cu nastojati da azuriram ovu temu. Za pocetak jedan starac...
Prilog 95739Prilog 95740Prilog 95741
Zenith Sporto - Sat sa veoma visokom frekvencijom za navijace od 28.800 otkucaja po casu, pogotovo za to vreme. Sasvim solidnog precnika od 36-37mm. Celicno kuciste sa perfektno ocuvanim linijama ukazuje da sat nije puno nosen tokom svog zivotnog veka od 40ak godina. Ipak, bilo je potpuno pogresno i amaterski ispolirano kada je sat stigao kod mene. Ulozio sam oko 15ak sata svoga rada (sporo ide, ali rezultat impresionira). Tako je gornji deo kucista doveden u odgovarajuci "sunburst" finis, a na bokovima je visoki sjaj. Jedini nedostatak su par tackica na brojcaniku i kada bi se to resilo, sat bi bio u fabrickom stanju.
Krle, super sat ....i treba da ga spasis, vredi svakog ulozenog sata rada....:congrats: