Evo i moje kolekcije! Nažalost, odavno nije "dopunjavana".
Izvinjavam se sto su slike slabog kvaliteta, izgleda da je došlo vrijeme za novi digitalni :) Prilog 12321Prilog 12322Prilog 12323Prilog 12324Prilog 12325Prilog 12326Prilog 12327Prilog 12328
Printable View
Evo i moje kolekcije! Nažalost, odavno nije "dopunjavana".
Izvinjavam se sto su slike slabog kvaliteta, izgleda da je došlo vrijeme za novi digitalni :) Prilog 12321Prilog 12322Prilog 12323Prilog 12324Prilog 12325Prilog 12326Prilog 12327Prilog 12328
Jovana, sjajna kolekcija :congrats:!
Kad smo kod pridoslica - jel imas nesto u vidu?
Lepa kolekcija Jovana! ;)
Odavno već planiram Longines Dolce Vita-u. To je nekako želja još iz djetinjstva, samo što je tada Cartier bio u pitanju, ali to je taj model - pravougaono kućište, rimski brojevi, crni kaiš. Nego me "zlobnici" oko mene (samo na ovom forumu imam podršku :)) ubjeđuju da je to neracionalno trošenje novca kad imam ovoliko satova, pa stalno odlažem kupovinu...
Lepa kolekcija.
Posebno mi se dopada crni Tissot.
Bravo koleginice :D, lepi satovi, imaš od "svake vrste" od sportskih do elegantnih i za svaku priliku kao što i priliči. Želim ti da prvo ostavriš svoju sledeću želju, pa onda svaku sledeću.
Jovana :congrats:.
Nisam primetio nijednu kolekciju ženskih satova na forumu dok se nije pojavio ovaj topic. Iako je teško izabrati favorita, moj glas ide ravnopravno za certinu sa prve slike i za tissot sa crnim ciferom.
vrlo lepa kolekcija ja necu nista izdvajati sve sto je zensko meni se svidza
mislim na satove da budem jasan
svaka cast, jovana, lepa i probrana kolekcija. :) narocito mi se svidja drustvo sa prve fotke - certina i tissot!
jovana bas lepa kolekcija.zelim ti da uskoro dodas i dolcevitu.
Sa ukusom odabrani satovi..eh ja nisam imao sumnje u tvoj ukus...jedna mala omegica bi ti legla ko kec na jedanaest....
Moja dva omiljena sata :) Prvo Tissot, pa Certina, i nosim ih stalno. Ostale samo ponekad!
O, hvala na divnoj želji :) Ne stigoh ranije da prokomentarišem - veoma mi je drago da se širi ženski klan na Svetu satova :) :)
@ Hvala puno svima!!
Jovana cestitke, sa zeljom da se kolekcija sto skorije uveca!
ps Jel to znaci da onaj Rado vise nije u razmatranju?
Nije lako odabrati :)
Dok ne odaberes, evo malo pozitivne propagande
stiglo pojacanje ;)
hvala: @jagos i @vladas!
Prilog 15944
Lep sat koleginice :D, u zdravlju da ga nosiš kao i sve ostale iz kolekcije.
Nadam se da ćeš bar ponekad naći vremena da napišeš nešto i ojačaš našu forumsku "žensku momčad".
Sjetih se da sam obecala i sliku Casio/a koji sam dobila na poklon.
Prilog 15945
Hvala, @Clarissa. Obecavam da cu cesce biti na forumu i prestati da koristim posao kao izgovor za sve propuste :)
E Jovana svaka cast! Zaista lep sat :congrats:.
Kao sto sam rekao ranije - zlato mi se generalno ne svidja na satovima ali ovom Diastaru zaista lepo stoji :top:
Čestitam na kupovini i lepo da te služi ! Lep sat
Imajući skorašnju uspešnu saradnju sa Jagosem, imam samo reči hvale . Njegova pažnja upućena satovima, kao i saradnja je za svaku pohvalu , tako da se nadam da si zadovoljna pojačanjem. Ako budeš imala vremena, baci neku fotku sa satom na ruci... Prilog 15946
Čestitam,lepa kolekcija!:thumbup:
jovana bas mi je milo da si zadovoljna sa satom.
Jovana cestitke na prinovama, sa zeljom da ih bude jos u ovoj godini ;)
Nije me odavno bilo, pa se konačno sjetih da postavim svoje nove satiće.
Prilog 101818Prilog 101817Prilog 101815Prilog 101816
Super su! Longines sa rimskim brojevima je super! :)
Hvala :) Grand classique sam "mjerkala" godinama i konačno sam ga kupila prije nekoliko dana.
Longines je zaista elegancija dostojna Audrey Hepburn koja je i "proslavila" ovaj brand.
Danas ga nosi npr. Miranda Kerr (pretpostavljam da je postovano ranije, ali evo ovdje par slikica ilustrativno :))
Prilog 101832Prilog 101833
Ohoho,pa đe si ti!? Čestitam na prinovama.
Lepi satovi, :congrats:
Jovana, baš si nam nedostajala! A satovi su zaista fenomenalni. Lonžini su prelepi, vanvremenski, ali me je posebno oborio s nogu Tissot. I fotke su prelepe, daj još koju.
Hvala vam puno! Lijepo je opet biti na forumu :)
@vladas Tissot je došao za bež/oker kaišem i tako je mislim još ljepši.
Lepo je videti te makar i na forumu.
Cestitke na prinovama, lijepi satovi:congrats: