Bruka kako izgleda,samo mi je mnogo cudan zbog izdignutog kristala(stakla) [emoji1]
Printable View
Bruka kako izgleda,samo mi je mnogo cudan zbog izdignutog kristala(stakla) [emoji1]
Ahahaha...zar je već stigao novi? :) Sviđa mi se to sferno staklo... Odlično izgleda! :thumbup:
Verujem da će sutra proći jedan tretman patiniranja? :)
Znas da ja ne mogu mirovat dugo. :D
Dao sam joj danas laganu patinu pa cu vidjet kako dalje... bit ce eksperimentiranja sigurno. :p
Zanimljiv sat.:thumbup:
Stavi jos neku sliku kad budes imao vremena.
Drugo igranje sa patiniranjem.. uspio sam izvuci zanimljive boje pod odredjenim kutem svjetlosti. :)
https://farm4.staticflickr.com/3881/...36544748_c.jpg
Ona prethodna patina mi je delovala zanimljivije. Ali i ovako, u kombinaciji sa ovim braon kaišem izgleda dobro.
Samo me interesuje kakve su to rupe na kaišu? :)
Nemam pojma dobio sam remen sa satom.. neko ga je izbusio da izgleda vintage vise valjda. :D Izgleda efektno uzivo.
Sat je lako ocistiti limunovim sokom pa kada dosadi probat cu nesto novo. Uskoro ide u more pa ne znam da li da skidam ovu patinu ili da ovakav ide..
.....heheheeeee , promeni će on još 1002 patine dok stigne na more :laugh: ...probaj da potamniš kućište (bez korone) za gumu, a ivice blago osvetli, da izgleda kao "izlizano" . Nekako ga tako zamišljam da bi bruka dobro ispao .
Mislio sam da U1 ide na odmor i slanu vodu :D
Ide i U1.. i jos pokoji. :D
Rubovi se se sami izlizati kroz par dana nosenja pa nisam sad htio drljat po njima.