12 Priloženi(h) fajl(ova)
Harry - moja kolekcija
Nedavno, posle oceve smrti sam nasledio kolekciju koju cu postepeno uploadovati jer nije mala. Moja ljubav prema satovima prisutna je od najranijih dana, ali sada je ta ljubav nemerljiva kada ih sve imam pored sebe.
Nadam se da cete uzivati :)
Prilog 26195
ovo je Mont Blanc, ne znam tacan model,
sledeci je Patek Gondolo 5111
Prilog 26196,
panerai luminor
Prilog 26197
breitling kome takodje ne poznajem model
Prilog 26198,
ovo je Cartier Pacha
Prilog 26199,
omega,
Prilog 26200,
marvin,
Prilog 26201,
candino,
Prilog 26202,
delbana,
Prilog 26203,
wega,
Prilog 26204,
i za kraj Gucci
Prilog 26206.
oprostite ako sam ih neuredno poredjao, a takodje i sto ne znam sve modele, ali sta cu, nisam stigao sve da istrazim...
Jos jednom - uzivajte!
Re: Harry - moja kolekcija
Stvarno fenomenalna kolekcija:congrats:.Cestitke.
Posto si od malena ljubitelj satova,ostaje da cuvas ove izuzetne satove,a mozda i da prosiris kolekciju. Sto se Bretlinga tice,trebalo bi da bude model Avanger chrono verzija.
Čestitke za kolekciju! :congrats:
Pridružujem se čestitkama,svaka čast Harry:thumbsup:,pozz!
Čestitke i od mene. Samo napred.
3 Priloženi(h) fajl(ova)
EEE sa ovim satom je posebna prica. Secam se da je bio skup, ali ja ovu marku nigde ne mogu da madjem na netu, pise Trylon. Medjutim, na masini pise Akron. Jel zna neko nesto o tim imenima? Fali mu sekundara...
Prilog 26218Prilog 26219Prilog 26220
Nije ni čudo ne zavoleti satove pored ovakvog kolekcionara. Čestitke i od mene, ili da kažem blago tebi...
Možeš li nam reći nešto više o ocu, odakle njemu ljubav prema satovima i koliko dugo godina je kolekcija kreirana?
I za kraj, uživaj u nošenju tako lepog nasleđa! :)
Patek kopija?
Panerai i Breitling isto ili?
Mozda samo breitling, Patek nije siguro, a ni za P. ne bih rekao.
Otac je bio glumac u krusevackom pozoristuu vreme kad se od te profesije dobrano zaradjivalo, pa se moglo... znam da je najstariji sat od ovih Omega, ima pozadi gravuru sa datumom iz '73. Cartier je iz 81. Umeo je da kaze da mu fali samo jedan sat da upotpuni kolekciju - Jaeger LeCoulre Triptique, ali eto, moracu ja :)
Odi kod urara za svaki slucaj. 99% da je Patek fake.
Koji model je Panerai na slici? Iza pise.
druze moj ti je predlog da kolekciju poneses do sajdzije bilo kojeg da bi znao sta imas
Da, koliko sam video na netu Patek Gondollo je uvek od plemenitog metala, znači tvoj bi trebao da bude od platine, za tu proveru ti ne treba čak ni sajdžija.
Ja nisam hteo da se javljam. Ali zbog tebe je najbolje da ih proveris..Pam nije sigurno,kao ni breitling po mom skromnom misljenju..o Pateku ne znam nista pa ne mogu da pisem.
U svakom slucaju lepi su to je tebi najvaznije a sad da li zelis da proveris jesu li i originali...to je na tebi
Satovi su super tim više što su naslijeđe!Ako se nađe i koji fake ništa zato,al iskreno se nadam da će svi prilikom provjere pokazat da su originali.
:congrats:
7 Priloženi(h) fajl(ova)
Ma da , otici cu svakako da proverim to, uvek je bolje znati nego ne znati...
Evo jos par komada.. i hvala vam za cestitke i lajkove!
Prilog 26276 Prilog 26277 Prilog 26278 Prilog 26279
Prilog 26280 Prilog 26282 Prilog 26281
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Zbog velikih obaveza sam u poslednje vreme retko na forumu tako da mi je kolega "Zemljak" promakao...........:banghead:
druže drago mi je zbog tebe i hvala ti što si tvoju kolekciju podelio sa nama i makar razvejao sumnju da sam jedini ludak u krajuPrilog 26289
Inače sve čestitke na kolekciji i veliki pozdravPrilog 26288
Citat:
Harry kaže:
Evo jos par komada.. i hvala vam za cestitke i lajkove!
Uhhh, odlični su, a Darwil i Edox su baš po mom ukusu. :thumbsup:
Zaista prelepi satovi, imaš super kolekciju i nastavi da je obogaćuješ. :congrats:
Citat:
popovac 76 kaže:
druže drago mi je zbog tebe i hvala ti što si tvoju kolekciju podelio sa nama i makar razvejao sumnju da sam jedini ludak u kraju
Prilog 26289
E ovo me verovatno najviše obraduje, kada vidim da ovaj forum spaja ljude. To me zaista ispunjava neopisivom srećom. :yes4: Nadam se da ćete se upoznati i lepo družiti! :thumbup:
Prelepa kolekcija satova :thumbup: meni se Marvin jako sviđa, svaka čast. :congrats:
Harry/zemljace/super ti je kolekcija.Nadam se da ce se prosiriti.Pozdrav
Ako ti nije tesko da napises po redosledu koji su satovi ovi poslednji...ima jedan koji ne mogu da procitam koji je a svidja mi se jako
Hvala ti u svakom slucaju
Vialux (crno i zlatno), Revere (beli ciferplat, braon kais), Titus (crveno zlato, old look, neverovatan sat, prelapa masina i 72h rezerve! a iz perioda drugog svetskog rata je), Edox (crvena sekundara), Darwil (prepoznatljiv stil, neverovatno tacan), Marvin (kockast i zlatan), Dugena (Dugenamatic - od je jedini od ovih automatski, svi ostali su mehanicki. Ali nema kljuc :(). To je to.
Hvala zemljace, nisi jedini! Sto rece neko na ovom forumu, zajedno smo skupa!
divan osecaj, stvarno :) Vi ste koliko sam skontao jedan od tvoraca ovoga foruma, eto da Vam se zvanicno zahvalim na tome i da kazem da "radi dobar posao".
Hvala vam svima!!!
8 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo me ponovo u ovoj temi, posle malo vremena i malo vise dopuna kolekcije :)
Slobodno mogu reci da su satovi zauzeli centralno mesto mog dana, a samim tim i mog zivota, jer svakog dana se kod mene dogadja nesto vezano za satove. Mnogo mi ih je proslo kroz ruke a prelep je osecaj kada neki lepotan stvarno za vjek i vjekov zavrsi u kolekciji... Ko je proziveo, razume me. ko nije jos, zelim mu da sto pre dozivi radosti kolekcionarstva!
No, da krenem sa daljim predstavljanjem.
Prvi na redu je Fossil CH 2782, koji dobih od svoje supruge na dan nasega vencanja. Dakle, po direktivi najomiljeniji sat u nasoj kuci :) salim se :) jedna mracna i jedna svetlija fotka. Volim ovaj sat, a i pisao sam svoje sugestije o njemu negde na forumu malopre...
Prilog 63548Prilog 63549
Neverovatno elegantan i prijatan Esprit quartz, "sat za odmor i razonodu". U nekoj ludoj zameni zavrsio kod mene.
Prilog 63550
najelegantniji Citizen koji sam nosio a i video, te sam ga stoga i morao zadrzati. prelepi brojevi na ciferu, prelepe kazaljke, prelepa pouzdanost i tacnost. Napala me u to vreme neka manija za tankim satovima, ne znam.
Prilog 63551
EEEEEEEEEeeeeeee ovaj sat je posebna prica. Vostok Komandirskie. kupio sam ga ovde, u berzi polovnih satova i ovo mi je jedan od najdrazih ulova. Naime, kao mali sam obozavao da nosim ovaj model sata, uzimao sam ga od dede, tj. davali su mi da ga nosim samo u retkim prilikama, ali jednom recju obozavao sam taj sat, dok nije jednog dana misteriozno dobio noge..... ja sam tad imao 15 godina, sad imam 26 i ponovo sam dosao do njega posle 11 ljeta :) Hvala dragi prodavce, nadam se da ces videti ovaj post, i hvala ti dragi forume sto si nas ponovo spojio!!!
Prilog 63552
Ovaj sat je cist dokaz da se na domacim aukcijskim sajtovima moze doci do kvalitetnog i dobrog sata za bezobrazno male pare. Kupljen iz inata, ponosno zadrzan - 4-164059 SMY Citizen Automatic 21 Jewels
Prilog 63553Prilog 63555
I eto, dodje jednog dana i treca Omegica u nase toplo porodicno gnezdo :) Omega je inace marka koja me nezaobilazno prati celoga zivota! Ne zalim se :)
Prilog 63554
Toliko od mene za sada, imam jos da se hvalisam, ali drugi put, nadam se da cete uzivati u dopunama i izmenama ove teme!
p.s. Nek mi neko molim vas posalje link gde je pisano o postavljanju slika. smucile mi se ove male, a ne umem da postavim one velike :) hvala!