22 Priloženi(h) fajl(ova)
Brankor - moja skromna kolekcija
Pozdrav svima, da vam predstavim i moju malu kolekciju satova :)
Ne razumem se mnogo u satove, tako da nemojte mi uzeti za slo :)
Prvo da vam predstavim moj "dragulj" - Omega Speedmaster Mark II Professional :)
Prilog 85001 Prilog 85002 Prilog 85003 Prilog 85004 Prilog 85005
Zatim ide - ESQ Movado Catalyst, sat je fenomenalan i veoma moćno izgleda na ruci :)
Prilog 85006 Prilog 85007 Prilog 85008 Prilog 85009
Zatim "klasika" - Seiko 5
Prilog 85010 Prilog 85011 Prilog 85012
Onda jedna "starina" - Zenith Grand Prix Paris 1900 :)
Prilog 85013 Prilog 85014 Prilog 85015
Jedan za "svaki dan" - Fossil Arkitekt FS 4310
Prilog 85016 Prilog 85017 Prilog 85018
Svi satovi su maksimalno očuvani ( koliko je to bilo moguće ) i dkroz ispravni...
Još par komada koji su takođe ispravni, ali su manje zvučna imena ( makar meni ) :)
Lorenz Incabloc 19 Rubis
Prilog 85019 Prilog 85020
Eton 20 Rubis
Prilog 84999 Prilog 85000
Izvinjavam se svima zbog malo lošijeg kvalliteta slika :)
Imam još par komada, uglavnom starina kojima nisam zapamtio marke :) ima i jedan Darwil...
Kada budem u mogućnosti postaviću i malo bolje slike, pošto su sada ove "bebe" u sefu u banci do daljnjeg :)
Veliki pozdrav!
Re: Brankor - moja skromna kolekcija
dobrodosao na forum lepe bebe
:congrats::congrats::congrats:
Dobro dosao na forum,neces stati na ovome ako malo vise vremena provedes ovde,zarazices se :)))
za kolekciju :congrats:
Odlična kolekcija, Mark II je prekrasan!
Dobro dosao na forum!
Zaista lepa Omega, sve cestitke.
Dobro dosao na forum.Nadam se lijepom druzenju i prosirenju kolekcije cestitke.
Dobro dosao,Omega i Zenith su :thumbsup: i nek se kolekcija prosiri.
Hvala vam svima na dobrodošlici i lepim željama :)
Drago mi je da vam se sviđa moja skromna kolekcija, nadam se da neću stati samo na ovom brojčanom stanju :)
Pozdrav svima!!
Odlična ekipa, onaj Movado mi je baš zapao za oko :thumbup:
Prvo velika dobrodošlica!
Drugo Omega Mark II je fantastična.Al da ne bi mislio da me ona očarala,nije već Zenith kojeg sanjam od kad sam počeo skupljat džepne satove i još ga takvog nisam nabavio da je dobro očuvan (loš nisam ni tražio) zato velike čestitke na prekrasnim satovima.
Drago mi je da vam se sviđa moja mala kolekcija :) Omega je definitivno moj favorit, pošto mi je ostala od ćaleta :) Kad budem mogao, lagano ću da je sredim, spakujem u neku lepu kutijicu... :)
"fotopetar" drago mi je da Vam se sviđe Zenith. Mogu Vam reći da je stvarno u odličnom stanju, samo što je staklo "zamagljeno" pa pretpostavljam da bi jedno poliranje rešilo sve :)
"vlajo" i meni je Movado...favorit, naravno posle Omege :) Lep, težak, imam osećaj da mi je sat na ruci... On se za sada nosi samo u nekim svečanijim prilikama :)
Neverovatno kako dobro izgleda Omega, i koliko je dizajn tog sata bio i ostao vanvremenski!
Sve cestitke za kolekciju!
brankor, izvinjavam se za off u temi. :)
Citat:
tolarbo kaže:
Neverovatno kako dobro izgleda Omega, i koliko je dizajn tog sata bio i ostao vanvremenski!
Sve cestitke za kolekciju!
Apsolutno se slazem sa tobom. Po meni Omega, (TAG)Heuer i Zenith, su proizvodjaci koji kad u narednih 10 godina ne bi izbacili nista novo, samo da se vrate starom dizajnu i da izbacuju reizdanja svojih legendarnih modela, to bi im bilo dovoljno ne samo da im prodaja ne opadne, vec sam siguran da bi se time prodaja satova ovih proizvodjaca cak i povecala.
Postujem ja itekako inovacije u dizajnu, ali mislim da bi pored toga ozivljavanje legendarnih modela bio pun pogodak.
uf...prva slika pa šaka u glavu. krasan Mark. još pošteni diver i milina.