boris88 - nekoliko mojih satova za pocetak
Re: boris88 - nekoliko mojih satova za pocetak
kada budem stigao od posla uslikacu i casia i jednu staru stopericu :D inace volim satove iako sam laik za iste :D
Lep zametak buduće kolekcije :congrats:.
Ako ostaneš na forumu, nećeš više biti laik za satove;), ljubav prema njima je tu, a ona leži u osnovi svakog kolekcionarstva.
Mala sugestija, kada postavljaš slike, samo klikni na ikonicu slike (Insert Image) u meniju koji ti se pojavljuje iznad poruke koju pišeš. Tako postavljene slike brže se učitavaju.
Naravno, dobro došao na forum :).
Ma, ne moras biti ekspert da bi nesto voleo. Sto rece drugarica, naucices brzo sve sto te bude interesovalo.
Ih, kad bih ja voleo samo ono u sta se razumem...:laugh:
Citat:
23jewels kaže:
Ih, kad bih ja voleo samo ono u sta se razumem...:laugh:
O.T.
Ih,kad bi ja razumeo ono što volim...(žene) :confused:
hvala na lajkovima :D sutra cu postaviti i par slika jednog seika 5 kojeg polako sredjujem,narukvica je propala pa sam mu za prvo vreme stavio neku koznu samo da bi mogao da ga nosim par dana da utvrdim kako radi,treba jos da ispoliram staklo malo.moze li pomoc oko odabira prave paste?
7 Priloženi(h) fajl(ova)
14 Priloženi(h) fajl(ova)
ruska stoperica na zalost nije potpuno ispravna :(
Prilog 27631Prilog 27632
onda jedna meni lepa Molnija,dzepna na navijanje i dalje ispravna :D
Prilog 27633Prilog 27634Prilog 27635
Citizen automatic
Prilog 27636Prilog 27637Prilog 27638Prilog 27639
i za kraj jedan neobican darwil u formi priveska,na zalost napuklo staklo i ne radi
Prilog 27640Prilog 27641Prilog 27642Prilog 27643Prilog 27644
komentari su dobrodosli,dosadno je pisati sam sa sobom :D,pozdrav svima
6 Priloženi(h) fajl(ova)
kao po navici pisem sam sa sobom ali nema veze,nadam se da nisam dosadan,elem imam jos samo ovog dzepnog zenita u kolekciji...za sada :D
Prilog 28197Prilog 28198Prilog 28199Prilog 28200Prilog 28201Prilog 28202
Ma kakvi dosadan, pa pa ovo je forum o satovima, samo ti postavljaj slike. :thumbsup:
Jako mi je zanimljiv onaj Darwil u privesku, a Seiko matorac je baš izmučen :D
Sve u svemu, najviše mi se sviđa ovaj poslednji, džepni Zenith, pravi je lepotan. :man_in_love: Kako je dospeo kod tebe, nasledstvo ili nešto drugo...?
skoro sve satove sam nasledio,tj iskopavao ih svuda po kuci posto moje roditelje satovi ne zanimaju a vecine ih se secam jos od kada sam bio mali,uvek sam voleo da ih cackam ( neki me cak nisu preziveli :) ) nesto su nasledili deda i baba od svojih a nesto su dobili i kupili ( deda je radio u Gosi pa je cesto dobijao poklone a baba u zeleznici u zlatno doba pa je uvek dovlacila kuci nesto,pretezno rusko :D )
p.s. zenita je deda nasledio a darvila mama od svog dede.
Imaš dosta lepih i starih satova, kao i veliku sreću što si ih nasledio. Čuvaj ih, jer predstavljaju pravo malo blago. Kada bude okupljanje forumaša, obavezno ih donesi, jer su sigurno mnogo lepši uživo.
naravno a mozda bi neko od forumasa hteo cak i da udomi plavo crnu pobedu koja je kao nova skoro,tj da se menja za nesto.
to je verovatno jedini sat koji bi menjao samo zbog toga sto me ne vezu neke uspomene na njega a znam da ga necu nikada nositi
11 Priloženi(h) fajl(ova)
juce mi je bilo malo dosadno pa sam vreme iskoristio da napravim retro narukvicu za seika :D nisam nikada pravio nista slicno ali nije lose ispalo,evo i par slika koje na zalost nisu nekog kvaliteta ali vidi se poenta :) pozdrav
Prilog 28646Prilog 28647Prilog 28648Prilog 28649Prilog 28650Prilog 28651Prilog 28652Prilog 28653Prilog 28654Prilog 28655Prilog 28656
9 Priloženi(h) fajl(ova)
10 Priloženi(h) fajl(ova)
nema novih satova ( stisla kriza,posebno nas studente :D ), ali ako nista drugo bar volim da se igram sa kaisevima :D evo par random slicica da se obrise prasina sa teme :)
Pobeda
Prilog 39346Prilog 39347
Raketa za volanom
Prilog 39348
Seiko na jos dva kaisa
Prilog 39349Prilog 39350Prilog 39351Prilog 39352Prilog 39353
i malo grupnog poziranja :)
Prilog 39354Prilog 39355
8 Priloženi(h) fajl(ova)
uh ne mogu da verujem da sam zaboravio da vam poslikam nivadu poblize,ima je samo na grupnoj,izvinjavam se i upoadujem odma sada odma :D
Prilog 48950Prilog 48951Prilog 48952Prilog 48953Prilog 48954Prilog 48955Prilog 48956Prilog 48957
3 Priloženi(h) fajl(ova)
11 Priloženi(h) fajl(ova)
Odlican Vostok:thumbup:
Super izgleda na toj narukvici.
hvala,inace kupio sam ga bez kaisa pa sam bunt,pad ili kako god stavio na drugi kais bar za prvo vreme,nije lose ovako ali vec vidim da ce morati u neko dogledno vreme da se pravi rucno neki kais sa podloskom isto :D
13 Priloženi(h) fajl(ova)
Odlicno izgledaju:thumbup:
rusi znaju vala da zdeljaju dobro :D al bitno je da radi i posle pada na beton i kupanja u vodi :lol: pa ako ih koristimo i bez tih akcija ima da potraju vecno :)
9 Priloženi(h) fajl(ova)
Za ruski sat lajk po automatizmu :thumbup:.
7 Priloženi(h) fajl(ova)
zahvaljujem na lajkovima :thumbup: evo i malo slika moje kutije za satove kojoj jos samo jastucici fale pa da bude gotova,mada i ovako je tesno :D
Prilog 75427Prilog 75428Prilog 75429Prilog 75430Prilog 75431Prilog 75432Prilog 75433