Seiko premier vs Michael Kors
Pozdrav svima,
morao sam da postavim temu jer ne mogu sestri da dokazem neke stvari u vezi sa satovima, necu iznositi moj stav da ne utichem na mishljenje ali zamolicu za komentar o tome koji je sat bolji i koji bi vi kupili kada bi imali izbor izmedju ovog Seika i bilo kog Michael Kors sata, jer su joj oni zapali za oko :)
I da dodam da je Seiko polovan, vlasnik kaze da je odlichno ochuvan i da je cena oko 100e.
Sears: Online department store featuring appliances, tools, fitness equipment and more
Unapred hvala
Re: Seiko premier vs Michael Kors
Draga cleaner-ova seko.
Seiko je mnogo kvalitetniji sat od ovih pomenutih.
Ti,naravno,izaberi onaj koji se tebi više dopada i koji te čini srećnom.
Puno pozdrava.
Čika Vlada.
Čika Vlada xD
Citat:
VLADAN P kaže:
Draga cleaner-ova seko.
Seiko je mnogo kvalitetniji sat od ovih pomenutih.
Ti,naravno,izaberi onaj koji se tebi više dopada i koji te čini srećnom.
Puno pozdrava.
Čika Vlada.
Da pomognem "cika" Vladanu. Seiko pravi mnogo dugo satove, i pravi odlicne satove! Mihael Kors je dizajnerska firma, koja pravi bezlicne uredjaje koji lice na satove, ali se nikako ne mogu da porede sa Seikom.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Jos malo pomoci cika vladi
Realno Seiko je tata u tom slucaju, ali pitanje je koliko je sestra zagrizla za taj dizajnerski :D
Moja djevojka je isto tako preferirala te dizajnerske ali kako je za rodjendan dobila Citizena, rijetko kada joj silazi sa ruke.
Eco drive, moze proci i sa dosta nizom cijenom od one koju si naveo, neka pogleda mozda.
P.S.
Ja sam kupio skroz bijeli (al ne mogu sada naci slike).
Prilog 20508
Nema ovde dileme, SEIKO :thumbup:
Nedim
Seiko je tata i u mnogim drugim slučajevima;):yes4:
Ja bi kupio ono sto zelim i isto preporucam tvojoj sestri.
Svi se slazu samnom ali ne vredi, michael cors je lepshi, makar ovaj seiko bio i turbillion, michael cors je lepshi :)
Vrrrlooo poznata situacija :)