4 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini
posto nema odgovora, stavljam ovde slike, pa neka admini premeste ako treba...
sto se tice sata, ne znam sta bih posebno rekao, obzirom da mi je prvi, pa nemam sa cime da uporedim. osecaj je cudan kada ga nosim, ali nikako neprijatan. znatno je tezi nego sto sam ocekivao, ali kontam da je to sve stvar navike.i dalje mi se svidja kako stoji na ruci i cesto bacim pogled, iako me bas i ne interesuje koliko ima sati ;)
a evo i par slika na brzaka napravljenih
Prilog 86923
Prilog 86924
Prilog 86925
Prilog 86926
[QUOTE=mazli;144991] cesto bacim pogled, iako me bas i ne interesuje koliko ima sati ;)
QUOTE]
Sve dok je tako znaš da nisi pogrešio kod izbora.
Sa moje strane čestitke.
Lijep je, cestitke neka te dugo sluzi:thumbup:
mazli
Još jednom čestitke.
Lep i dobro napravljen sat.
Na težinu ćeš se brzo navići.
Lep prvenac,da ga nosis sa uzivanjem.
Neka je sa srećom, lep sat.
Pridruzujem se cestitkama,lep sat :thumbup:
Ja kad sam uzeo moj sat zbunio sam se zbog tezine, mislio sam da cu dobiti neku deformaciju lakta vremenom od njega... :D navici ces se, a sto kaze Boris...
http://www.youtube.com/watch?v=lX0MB7pJtKs
Dakle ovako, od kada sam se regisrovao na ovaj forum oci su mi ispale od silnog citanja, trazenja idealnog sata po internetu, youtub-u:) Sveo sam izbor na sledeca dva citizen JY 0000-53E i victorinox swiss army XLS 241443.Za citizen znam da je dobar sat, ali za ovaj victorinoh bi voleo da znam malo vise, po nekim hr forumima sam citao da i nisu neki da koriste neke kineske mexanizme, da i nisu neki proizvodjaci satova vec iskljucivo nozeva.Meni se jako dopao ovaj model pa bih voleo da cujem vase misljenje i koji je pametnije uzeti.Hvala puno u napred.