Satovi sa jednom kazaljkom
Ljudi,možda ne postavljam pitanje na pravom mestu,ali zanima me da li neko ima iskustva sa single-hand ili one-hand satovima? Video sam par takvih satova na netu i prilično mi se svidjaju!
Da li neko od vas ima neki takav sat,koje firme ih proizvode i da li kod nas mogu da se nabave??? Posle silnih namunjenih hronografa i multifunkcijskih satova poželeo sam da imam neki apsolutno minimalistički sat,a i zanimljivo je pogledati na sat na blic,u jednu kazaljku i odmah znati koliko je sati!
Re: Satovi sa jednom kazaljkom
Samo po netu - nešto nisam vidio kod domaćih prodavaca takve modele!
Momentalno se ne mogu sjetiti ni jedne firme koja ima nešto slično u ponudi,mada,skoro je na forumu prokomentarisan jedan Laco-ima još minimalniji dizajn!
pogledaj ovu marku.....MeisterSinger......jedan naš član mislim da prodaje,ali neznam da li je prodat...
Taj meister singer je prelep obavezno ga pogledaj
Luch, Kemner, Karl Falk, Epos, Schauer, Philippe Starck, Nienaber,
MeisterSinger, Kudoke, Botta, Defacto, Pita, Jaquet Droz, 666,
Azumuth, Schaumburg, RLT, Vacheron Constantin i Pierre Junod
pravu one-hand/einzeiger satove. :thumbsup:
Da, gomila proizvodjaca i vecina njihovih satova mi se svidja, izuzev Philippe Starck i 666. Jaquet Droz mi je najbolji. Ali ima tu i pitanje cene! Uglavnom su prilicno skupi, a ovakvi satovi ipak nisu za svaki dan. Nisam bas neki burzuj da dam tolike pare na (da ga tako nazovemo) "hobi sat" koji cu nositi eventualno par puta mesecno. Ja sam mislio nesto vise kao ovo npr. Danish Design IQ12Q820 One Hand, Danish Design horloge voor heren. Officiële Danish Design dealer, met Garantie
Sad nadjoh da je pre jedno cetiri godine na forumu vec bilo reci o ovakvim mono satovima.
Jedno vreme sam hteo i ja da narucim Danish Design, ali sam odustao samo zbog obima sata. Al' eto, ako naidje neki veceg obima a za slicne pare, verovatno cu pazariti :)
a sta ti znaci to "zbog obima sata"? je l' mislis na precnik kucista? evo sad nadjoh na netu na njihom satu podatke Danish Design Watches
ako mislis na "case diameter", onda si u pravu. svi su 38 mm. za muski sat to jeste malo, po mom misljenju. mada satovi ovakve vrste i treba da budu mali, tanki i neupadljivi, tj. diskretni. a lepi su bas! da su bar 40 mm...