Sat za dečaka - Predlog za malog Sir Olivera :)
Bliži se sinu rođendan pa bi mi trebala mala pomoć (puni 8 god. za koji dan).
Gledali smo zajedno neke modele, izbor sam njemu prepustio.
Svideli su mu se Swatch satovi (samo da je šareno...hehe...deca) i to serija FlikFlak.
Videli smo i neke prelepe modele Casio satova za decu, mada mu se nisu preterano svideli.
Možete li preporučiti neki brend ili model a da je za klince.
Hvala unapred :)
re: Sat za dečaka - Predlog za malog Sir Olivera :)
Po meni bi FlikFlak bio pun pogodak za klinca. Imaju svakakve, šarene i zanimljive... Casio dečije modele nisam gledala, ali u BPM-u imaš npr. Calypso satove isto za dečicu. Mislim da su FlikFlak lepši, a moramo priznati da je to deci najbitnije. Kako god, bitno je da se njemu dopadne...
Pozz! :)
re: Sat za dečaka - Predlog za malog Sir Olivera :)
Re: Sat za dečaka - Predlog za malog Sir Olivera :)
Lepi su i ovi! Nisam ih ranije zagledala...
A cena kako vam se čini (malo, mnogo, taman)?
Kada sam bio mali i imao 6,7godina voleo sam slusati Kolibri ali tata i mama su me terali da slusam B.Dugme, Merlina itd. Nisu pogresili. Kupi sinu dobar sat. Ako treba biti i zanimljiv onda sa providnim dnom-ja sam tatine stalno skidao sa njegove ruke i gledao kroz to staklo :)
SEIKO 5 ce uvek biti kultni sat i siguran sam da ce ga tvoj sin voleti sve vise iz dana u dan i onda ce jednog dana na ovom forumu izbaciti sliku svog prvog sata ;)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Cena je OK, bitno mi je da je kvalitetan i da ga lepo služi.
Trebalo bi da mu to bude i prvi ozbiljniji ručni sat, do sada je dobijao sve i svašta od rodbine (noname plastikanere).
Namerno mu nisam kupovao sat dok ne nauči da gleda vreme, sada je naučio pa je i vreme.
Najviše ga je zainteresovao ovaj model, mislim da je Adventure
Prilog 35447
Dok se meni svideo ovaj model Swatch-a
Prilog 35448
Citat:
bezbi kaže:
Kupi sinu dobar sat. Ako treba biti i zanimljiv onda sa providnim dnom-ja sam tatine stalno skidao sa njegove ruke i gledao kroz to staklo :)
SEIKO 5 ce uvek biti kultni sat i siguran sam da ce ga tvoj sin voleti sve vise iz dana u dan i onda ce jednog dana na ovom forumu izbaciti sliku svog prvog sata ;)
Ma kakav Seiko 5 za dete od 8 godina! :nono: Kupi detetu sat koji mu se svidja posto ce to ionako brzo biti izgrebano, slupano itd. Ovaj Adventure "kit" deluje odlicno za njegov uzrast.
Aha, i ja glasam za Adventure.
Kompletna oprema!!! :thumbsup: