Re: Sat do 200 evra - POMOC u izboru
Pa pogledaj iznad u postovima i ovaj clan koji je otvorio temu zeli isto sto i ti pa pogledaj sta cu njemu predlagali. U svakom slucaju automatic, jer ako uzmes baterijasa i budes poceo da citas teme na sajtu pokajaces se sto nisi uzeo mehanicki sat. Mozes da razmislis i o nekom polovnjaku pogledaj jel ima nesto zanimljivo u berzi polovnih satova(ako se odlucis za quartz ona certina od 220e u polovnjacima je ok).
Mirdraal
Kao što si i sam rekao,ovih dana na tenene isčitaj delove foruma koji te zanimaju.Saznaćeš sve što ti je potrebno.Automatik je svakako cenjenija varijanta ali nije uvek i najbolji izbor.Zavisi šta ti je i za šta potrebno.
Ovo,što bezbi reče je dobar savet-Pogledaj kakve su predloge dobijali drugi članovi na ista ili slična pitanja.
ljudi, ja se izvinjavam sto sam dosadan i neodlucan ali mnogo mi se svidja Seiko skx007 i drugar mi je u americi pa bih ga iskoristio da mi donese, ali nikako nemam priliku da ga vidim uzivo a na slikama mi nekako deluje veliko. Moj zglob je 16.5cm. Orient Mako mi savrseno stoji a njegove dimenzije su po onom sto pise na netu "41.1mm without and 45.6mm with crown", a skx007 "Case Diameter (no crown) 42.5 mm Case Diameter (with crown) 45.5 mm" i po ovome razlika nije velika ali meni na slikama seiko deluje mnogo vece od mako-a. Da li je neko imao prilike da vidi oba sata uzivo i da mi uporedi njihovu velicinu!?
Jagodanbg
Moj zglob je malo preko 17mm.Probao sam 007 i stvar je u redu.I ja sam tripovao od veličine satova(plašio sam se da ne izgleda smešno) i to me je recimo sprečavalo da kupim G-Shock.
Evo,sada sam ga kupio i vrlo prijatno sam iznenađen kako stoji na ruci.A prečnik mu je 45mm.
Ne znam koliko sam ti pomogao ali,eto,moje mišljenje je da će ti 007 o.k. stajati.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
jagodanbg kaže:
ljudi, ja se izvinjavam sto sam dosadan i neodlucan ali mnogo mi se svidja Seiko skx007 i drugar mi je u americi pa bih ga iskoristio da mi donese, ali nikako nemam priliku da ga vidim uzivo a na slikama mi nekako deluje veliko. Moj zglob je 16.5cm. Orient Mako mi savrseno stoji a njegove dimenzije su po onom sto pise na netu "41.1mm without and 45.6mm with crown", a skx007 "Case Diameter (no crown) 42.5 mm Case Diameter (with crown) 45.5 mm" i po ovome razlika nije velika ali meni na slikama seiko deluje mnogo vece od mako-a. Da li je neko imao prilike da vidi oba sata uzivo i da mi uporedi njihovu velicinu!?
Ne znam za Mako ali 007 bi ti sasvim odgovarao... Obim mog zgloba je oko 17 cm, a evo kako mi stoji 007...
Prilog 11838
...od prilike bi tako izgledalo i na tvojoj ruci...sta kazes, a?:P
Citat:
eee kaže:
Napisi koji ti se to skuplji svidjaju pa da probamo da nadjemo jeftinije koji lice na te...
Hvala svima na pomoci.. Evo tebi da odgovorim.. Ovi mi se na primer svidjaju:
Svet satova - Portal Vašeg vremena
Pa bi mi nesto poput toga bilo lepo.. :) Malo tesko za provaliti.. Uglavnom, da je glomazan (uzgred koja milimetraza ide za glomazne satove), da je sa metalnom narukvicom i da je srebrna narukvica..
extra, to je to! mada sad gledam ima na creationwatches skx013, pa cu videti mozda njega da uzmem.
Seiko Divers Automatic 200m 21 Jewels Small-Size SKX013K2 SKX013
Drugari, samo da vam javim da sam porucio ipak sat koji sam imao prilike i da probam, a koji mi se iskreno mozda i vise svidja od 007.
Seiko Automatic Divers 23 Jewels 100m SNZF17K1 SNZF17K SNZF17
Rekli su mi da ce stici u Portland za 2-3 dana pa vam javljam kad stigne kod drugara, a drugar stize sledece srede pa nadam se da sve ispasti okej pa da vam javljam utiske i postavim slike!
@Mirdraal
ima manje funkcija nego pilot II al je i drasticno manja cena :)
Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
ja sam ga gledao jedno vreme, kao saliven je bio za moju ruku, ali na kraju sam se ipak odlucio za automatik.
pogledaj i na ovom linku, ja bih mozda gledao casio i citizen na tvom mestu.
Citizen satovi
Citat:
eee kaže:
@Mirdraal
ima manje funkcija nego pilot II al je i drasticno manja cena :)
Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
ja sam ga gledao jedno vreme, kao saliven je bio za moju ruku, ali na kraju sam se ipak odlucio za automatik.
pogledaj i na ovom linku, ja bih mozda gledao casio i citizen na tvom mestu.
Citizen satovi
Ovaj Citizen nije los.. U stvari lep je.. Samo jel' to glomazno?? Velike trazim... I nisam znao da Seiko ima grdosije od satova...